Jaco mam taką ale dziś dołożył bym już do płaskiej głowicy 😉model dcg405fn
Dzochar91 fajny bajer, ale ponoć trzeba uważać na nią, wszelkie upadki mogą uszkodzić to co jest w środku ze względu na rozmiar 😜
PaweP nie jest źle, myślę trochę nad zakupem stołu, może doradzicie w jakiej konfiguracji do większych gabarytów typu drzwi, a bardziej ramy 😃
Jaco jak miejsce jest to system 28, 15mm 1.5x3mb jak nie ma to 1.2x2.4 tez 15mm, sys 28 . Producenta to już na takiego na którego masz budżet, większość w Polsce producentów oferowanych produktów deklaruje podobne odchyłki na 1mb.
Jaco ja mam 2400x1200 z przedłużeniami moge go powiększyć do 4400x2500. Z większym gabarytem i tak nie wyjdę z garażu. Bramy takie 6mb to spawam na dwa razy albo klade profile 80x80x3 na stół.
Jaco u mnie stoi 1x1,5 do drobnicy idealny ale bramy też na nim skladam
Jaco tak samo na ta trzeba uważać 😉
Dzochar91 blatu 12mm nie brać pod uwagę ? Na stole 3x1,5 jest 10k różnicy pomiędzy 12mm a 15mm 😬
Jaco to szukaj innego producenta z mniejszą różnica
Jaco ja mam 12mm i nie narzekam. Najważniejsze wzmocnienia pod spodem. GPPH w ofercie 3000x1500 to dwa połączone ze sobą stoły 1500x1500.
ZU-Met ja nie mam tak dużo wzmocnień jak w gpph i robię ramy po +500 i więcej prostuje na stole młotem i ostatnio mierzyłem (nie liniałem ) i nie widać jakich kolwiek odchyłek kolosalnych, taki jak po zakupie.
ZU-Met Dokładnie 1500/1480
Dzochar91 Nawet jak by jakieś odchyłki były to i tak za bardzo nie ma wpływu bo ten 1mm na tych dwóch metrach to nic w porównaniu co robi spoina czasami.
ZU-Met dokładnie 😉
Stal-Fun a jak wtedy wygląda siatka? pierwsze pole ma 80?
ZU-Met Nie wiem jak wygląda siatka ale stoły mają takie wymiary. Chcesz wiedzieć więcej pisz do GPPH
Stal-Fun nie potrzebne mi to tak z ciekawości pytam
Na jakim drucie teraz spawacie ? Ja do tej pory brałem Hordę i zawsze klasa, teraz kupiłem na szybko 5kg jakiegoś z hurtowni i masakra.. przerywa, strzela i inne przeboje. Zastanawiam się czy brać dalej Hordę czy polecacie coś innego ?
Jaco Tysweld sg3
Jaco Tyswelda używam juz około 5 lat i jeszcze nigdy problemów z nim nie było. Horda według mnie przereklamowana bo wziolem 5 kg na testy i jak dla mnie żadna rewelacja.
dzisiejszy montaż zaliczony 😎
Jaco elegancko