Pierwsze zlecenie w 2023 😎
Parę rzeczy bym poprawił, np. wysokość montażu przęseł, ale pierwsze koty za płoty, a klientka mimo wszystko zadowolona z efektu 😉
Pierwsza brama przesuwna w moim życiu 😅 Montaż był dość ciężki, nie obyło się bez kilku wpadek, ale udało się 🤘
Ile bierzecie z metra za taką bramę bez ocynku ?
Jaco bez ocynku nie robimy 😉
Jaco jeden podstawowy błąd popełniłes, rama leży bezpośrednio na szynie, bez ocynku ciągle będzie tam wilgoć i szybko wypłynie rdza
Dzochar91 to ile z ocynkiem 😅 na przyszłość też planuje robić takie bramy tylko z ocynkiem, ba nawet tą chciałem, ale klient nie chciał dokładać 😉
ZU-Met to prawda, żałowałem potem, że nie wrzuciłem tam dystansu
Jaco zemści się to na nim za 5 lat a może szybciej
Boguslaw a wtedy juz nic się z tym nie da zrobić.
Mały game-changer na warsztacie po składaniu bramy na posadzce, takie kobyłki to prawie jak stół od GPPH 🤣
Jaco Job Twoja Mać. Naprawdę masywne
Jaco kobyłki solidne ale czemu nie dwie dluzsze i profile wzdłuż? wypoziomować te kobyłki to trzeba pół dnia
Jaco tyle kobylek to na seryjna produkcję 😁 nima to tamto .
Jaco kobyłki naprawdę robią wrażenie
ZU-Met wbrew pozorom poziomowanie to chwila moment
STALVAR akurat tyle dwuteownika miałem to zrobiłem na zapas, a prawie zawsze wszystkie wykorzystuje przy jakiejś większej konstrukcji 😃
Jaco mi na dwóch kobyłkach bylo łatwiej bo tylko na koncach poziomka i gotowe ale jak Ci wygodnie to spoko😁
Kolejna robótka. Przeróbka gotowych bramek dla cieląt + bramka odgradzająca 😎
Jakby ktoś potrzebował to jest taki lakier w sprayu; Bostik Aluminium - wygląda jak ocynk 😁 Tutaj bramki były ocynkowane, a nowe elementy malowałem właśnie tym lakierem i wszystko wygląda tak samo 😎
Zlecenie z którego jestem bardzo zadowolony, wszystko spasowane + szybki montaż 😎
Jaco bardzo dobra 👍 robota
Jaco słupki frezowane czy do czoła spawane i dookoła ?
ZU-Met spawane dookoła, nic się nie dzieje po pół roku, także chyba jest szczelnie 😎
Jaco pol roku to jeszcze malo czasu. Masz jakieś otwory żeby kondensat mógł odparować?