ZU-Met Nie wiem jak wygląda siatka ale stoły mają takie wymiary. Chcesz wiedzieć więcej pisz do GPPH
Stal-Fun nie potrzebne mi to tak z ciekawości pytam
Jaco u mnie stoi 1x1,5 do drobnicy idealny ale bramy też na nim skladam
Na jakim drucie teraz spawacie ? Ja do tej pory brałem Hordę i zawsze klasa, teraz kupiłem na szybko 5kg jakiegoś z hurtowni i masakra.. przerywa, strzela i inne przeboje. Zastanawiam się czy brać dalej Hordę czy polecacie coś innego ?
Jaco Tysweld sg3
Jaco Tyswelda używam juz około 5 lat i jeszcze nigdy problemów z nim nie było. Horda według mnie przereklamowana bo wziolem 5 kg na testy i jak dla mnie żadna rewelacja.
dzisiejszy montaż zaliczony 😎
Jaco elegancko
Pany ile za robotę wołać, brama światło 6,55m + przeciwwaga 2m - bez wypełnienia, tylko malowanie po mojej stronie. Strzelam coś w graniach 2,5-3k za robotę z montażem, dużo, mało ?
Jaco cena dobra, jak masz kogoś do pomocy to za jeden dzień spokojnie zrobisz 😁
Balustrada wisi, dzięki @ZU-Met i @Dzochar91 za wskazówki 😎 Poszedł pręt M10 i rura 16x2.
Jaco spoko 🙂 Ładnie siadło🙂
Jaco wygląda 👌👍😀💪
Jaco elegancko 👌👌
Jaco czysto i schludnie🙂
Pany, robił ktoś z Was bramę na ramie 100x40 wypełnienie 100x20 ? Macie jakieś foty ? 😃
Jaco na którym boku będziesz wypalal otwory w tym 100x40 ?
Dzochar91 na 40 na 100%. @Jaco Robilem na 80 ale fot nie mam. Srednio to wyglada ale było duzo przęseł i to 4cm mnie ratowało🙂 Zamiast dawać pelna rame zrób takie U z 60x40x2 a gore daj jako wypełnienie 100x20.
Spoko, chyba zaproponuje całość na 80x40 i 80x20. Bo rama z 100x40 i wypełnienie wygląda strasznie ciężko moim zdaniem no i jest ciężkie 😂
Jaco zrób tak jak ja Ci wysłałem jak chca 100. Z 6z4 to taka lekka ta brama zeby klocka nie zrobić 😂