Stal-Fun Dzięki na pewno skorzystam w przyszłości gdzie zamawiasz?
Adrian1990 Tu masz linka. Dzwoń do Magdaleny Tyloch
https://www.maszyny-pax.pl/narzedzia/pily-bimetaliczne-arntz/
Stal-Fun jak tak teraz myśle być może u mnie też brzeszczot był źle zgrzany … nie zawoziłem na to uwagi.
Stal-Fun to jeszcze napisz jakie bierzesz bo jak wszedłem w ten link to z 10 różnych modeli
Adrian1990 nie wiem jak jest robiona piła ale moze ten element np nie zahartowany byl albo cos takiego. Inny producent albo kupiony w innym sklepie bo moze kupiłeś ten sam z tej samej parti😁
ZU-Met Zależy jakie materiały tniesz ale ja używam tych dwóch modeli ale jak dla mnie X-fit lepsza
Stal-Fun to nie dla mnie bo ja używam spectra ale autor posta moze się zastanawiać.
ZU-Met Wystarczy że zadzwonisz i powiesz jakie materiały i grubości tniesz i sami Ci dobiorą brzeszczot. Ot cała filozofia zamówienia. @Grzegorzbr2 też zamawia te brzeszczoty i również zadowolony 🙂👍
Mała aktualizacja przecinarka pracuje już prawie 2 tygodnie wszystko w porządku , być może trafiła mi się gorsza partia brzeszczotów. Dziękuje za wszystkie porady , Pozdrawiam. 😉
Adrian1990 👍👍👍
Adrian1990 Już masz nauczkę żeby Bahco nie kupować bo niestety już nie mają dobrej jakości
Stal-Fun dokładnie tak 😉