technikanalie już dałem i kciuka i suba choć jestem indywidualistą w podeszłym wieku lubię oglądać takich jak Wy czyli pozytywnie zakreconych👍👌
Boguslaw Dziękujemy Panie Bogusławie za dobre słowo! Ogromnie nas cieszy, że trafiamy z naszymi projektami w gusta widzów w każdym wieku 🙂
technikanalie dobra dobra z tym Panem, na Pana trzeba mieć wygląd i pieniądze 🤣, to że mam 5tke z przodu nie będę się wywyższał Bogu i już 😀
Boguslaw Pomimo iż jesteśmy raczej świrami w warsztacie, to w domach uczono nas aby odnosić się do starszych z szacunkiem 😃 Ale miło nam w takim razie! Pozdrawiamy Maciek, Tomek i Olek
technikanalie wzajemnie pozdrawiam i czekam na kolejne rzeczy od Was 👍
technikanalie "Pomimo iż jesteśmy raczej świrami"
Było "Ludzkie koło fortuny"🤔 to może ludzki pocisk🎯 😁. Jaki świrować to świrować 😁🤪🤫😉
technikanalie Pobieram i w wolnej chwili wypale sobie coś takiego. Zajebisty projekt 💪👍💪
Stal-Fun Koniecznie się pochwal jak już zrobisz! 😃
technikanalie Oczywiście napewno wrzucę 😉👍
technikanalie zadoleni z kemppi ?
Dzochar91 chwalimy sobie. Planujemy kupić drugi migomat ale Froniusa albo EWM. No i z czasem zmienić tiga, bo lecimy na magnumku thf
technikanalie ja tam z Magnuma jestem zadowolony chociaż wiadomo większy może więcej 😂😉😁
suszi8512 ja też i zwrócił się z 5 razy już albo i więcej
Źle to ująłem. Nie chcemy zmienić a dokupić coś już takiego z wyższej półki 😅
technikanalie jaki plany Panowie na majowy wekend ja dłubię dalej Iveco już mam dość 😫
Boguslaw będziemy nagrywać kolejny odcinek, ale nie zdradzamy co to będzie aby była niespodzianka 😎
technikanalie super 👌
Warsztat otagowany 😎😎
Projektujemy, tniemy, spawamy a nawet… robimy muzykę. Zachęcamy Was do obejrzenia naszego nowego odcinka - tym razem niekoniecznie projekt warsztatowy, ale oczywiście w odpowiedniej otoczce 😎
technikanalie widziałem słuchałem jest zaje... a muza 👍