LOFTMANIA Cześć Marcin, super ze będziesz publikował swoje prace 😃
MC-TECH najwyższa pora ile można się ukrywać😁
ZU-Met Dzięki za przeczytanie moich wypocin, starałem się nakreślić moją przygodę z GPPH
LOFTMANIA lektura przednia całą przeczytałem, urzekła mnie ta historia z konkursem mega wyczyn👍, czekamy na kolejne publikacje i witamy w gronie aktywnych na forum😀
LOFTMANIA witam 💪💪🤩 Czekam na kolejne publikacje 💪💪
Boguslaw dzięki😁
Potrzebowałem podstawy do napędu bramy. Chwila moment i jest😉
A tak się prezentuje przy płocie, konstrukcja bramy też mojego autoratwa, miała być jeszcze furtka ale później z niej zrezygnowaliśmy i musiałem 1m dospawać😉 światło bramy 5m
LOFTMANIA ten paskudny napęd facc
LOFTMANIA No i super
LOFTMANIA no i super ważne że działa i spełnia swoją funkcję 😁👍
LOFTMANIA szkoda że nie dałeś dystansu nad szyna bo tam ciągle będzie woda a jak dałeś ocynk to tam nie wpłynął .
LOFTMANIA fajnie te deski maskują że to Brama przesuwna tak po Staropolsku takie surowe jak z pod siekiery
Boguslaw ma działać a nie wyglądać
LOFTMANIA oj wiem ale nie lubię faca i już 😀
Boguslaw coś w tym jest ja też nie lubię stołów spawalniczych innych firm, tylko te z niebieskimi nogami🙂
ZU-Met całość pociągnąłem czarnym silikonem
LOFTMANIA Silikon odparzy niestety. Lepsza jest masa do uszczelniania dachów
LOFTMANIA masz tam ocynk czy tylko malowane ? ja od kilku lat robię na dystansach bo w firmie gdzie pracowałem były problemu nawet po ocynku bo kwas wpłynął ale ocynk nie dał rady i wychodziło dziadostwo.
Stal-Fun jak odparzy to się będę zastanawiał i wtedy użyję masy o której piszesz, na szczęście ta brama jest u moich rodziców więc nie będzie wielkiego lamentu😅
LOFTMANIA dużo jest takich 😜🤣
LOFTMANIA No to spoko 😉
ZU-Met tylko malowanie, nawet nie proszek
ZU-Met to jest jedna kwestia i druga jezwli robi się na dystansach to jest dużo bardziej stabilna brama.