Dzień dobry, najwyższa pora się przełamać i wygospodarować trochę czasu dla tego fajnego forum. Kilka osób z forum poznałem osobiście na INTEGRACJI #002 oraz na TARGACH w latach 2021, 2022, 2023 wszystkich (tych znanych i nieznanych) gorąco pozdrawiam. Teraz będzie część oficjalna😁 Z tej strony Marcin mam 30 kilka lat.... itd.😅 no nie będę Was zanudzał - ogólnie jestem osobą z dużym dystansem do siebie i życia (tzw. hejt mile widziany - ten konstruktywny przyjmę na klatę i wyciągnę wnioski, ten byle jaki oleję🤣) Czym się zajmuję? Na chwilę obecną działam na dwa fronty które się ze sobą łączą - REKLAMA oraz BRANŻA SPAWALNICZA (brzmi tak poważnie że aż sam nie wierzę😅) tzn. czasami coś pospawam (stelaż pod tablicę reklamową, jakieś nogi do stolika lub dorobię coś do kosiarki😜. Jak się tu znalazłem? Na stoły GPPH trafiłem kiedy miałem dość spawania na kobyłkach (jak pewnie większość spawaczy amatorów maiłem wybór podłoga albo kobyłki ewentualnie stół z blatem z płyty OSB - to już był wyższy poziom) niebieskie stoły wpadły mi w oko bo ten kolor jest moim ulubionym (tu przypominała mi się historia jak znalazłem dystrybutora - ale to opowieść na później) zakupiłem stół noname o polu 2000x1000mm + kilka stoperów, winkli i ścisków. Wtedy uznałem że wskoczyłem na wyższy poziom w tej branży😁 ale dalej chorowałem na niebieskie stoły i narzędzia. Chorowałem do tego stopnia że jak tylko trafiłem na facebukową (czy jak to odmienić) stronę i zobaczyłem konkursy to postanowiłem brać w nich udział. Pierwszy był mikołajkowy, później były pierwsze targi na których wystawiali się też pierwszy raz GPPHowcy (może nikt się nie obrazi za taką odmianę, choć słyszałem też fajną odmianę "u GiePsów"😂) pojechałem pierwszy dzień - miejsce daleko od podium, po wynikach ułożyłem ponownie konstrukcję i czas był o minutę lepszy jak czasy które wygrywały (wtedy było 3 zwycięzców jednego dnia bo mieli zbliżone czasy). Wróciłem drugiego dnia - i cyk najlepszy czas 4:06 a po mnie przyszedł Marcel [@MC-TECH] i pyk wykręcił 3:37. Nie dam za wygraną jadę na trzeci dzień targów (185km w jedną stronę) startuję 3:21 - jest dobrze pobiłem swój wynik i rekord z poprzedniego dnia. Niecierpliwie czekałem do końca konkursu wiedząc że jest jeszcze jeden wariat - Kuba (nie znam nika z forum ale wiem że tu jest) - przyszedł i pozamiatał 3:07 także znów byłem 2(nie wiem czy mogę podlinkować) [Nic śmiesznego] -😜 3 dni targów przyniosły wiele emocji poznałem Zespół GPPH (zespół to mało powiedziane - RODZINĘ GPPH) moi konkurenci stali się moimi znajomymi do dziś piszemy ze sobą💪. Dobra tagi 2022 dzień pierwszy... i ostatni udało się niebieski stół jest w końcu mój i tylko mój!!!!!!!! Czas 2:57!!! Drugi czas 4:27 startowałem jako ostatni (choć byłem na stoisku już o 9:20) doszedłem do wniosku że na wcześniejszych targach zawsze ktoś był lepszy po mnie - tu postanowiłem że wyeliminuję jeden czynnik ryzyka - nie będzie kolejnego uczestnika😜 Stół osobiście dostarczyli mi właściciele firmy 💪💪💪 co wywarło na mnie wielkie wrażenie😃 Następnie był konkurs mikołajkowy 2022 też wziąłem udział. długo myślałem co zaprezentować aż wpadłem na pomysł wykonania makiety stołu i wózka wraz z narzędziami. Później spotkanie #002 - atmosfera i część nieoficjalna🤣😁 przerosły moje oczekiwania😃 Zbliżają się targi 2023 - wpadł mi pomysł że usprawnię moją makietę i wykonam replikę stołu na którym odbędzie się zadanie konkursowe wraz z figurą (mieleckim pentagramem) narzędziami, półkami i zaciskami. Trochę to czasu zajęło ale efekt finalny można zobaczyć na targach STOM na stoisku GPPH (B -35) aha kolejne targi i znów startowałem tym razem wykręciłem 2:09 co można jeszcze pobić - zobaczymy co Kuba pokaże w Piątek (a kto wie może targi wyłonią "nowego wariata czasu") Przesyłam gorące pozdrowienia dla wszystkich osób które spotkałem tych nowych jak i tych których już znam. Mam nadzieję że dalej będziemy się wspierać, rozmawiać i wymieniać doświadczeniem. [Jeśli ktoś dojechał do końca - dziękuję za poświęcony czas, za błędy i niespójność - przepraszam] Dziękuję całej ekipie GPPH za cudowne przyjęcie na targach, za możliwość startu w konkursie, za gościnę, za wszystko 💙💙💙💙 - (nieagresywny) p.s.y.c.h.o.FAN😜🤣