Arnold zazdrościć możliwości wykonywania takich realizacji!
Cyprian Takie coś to sztosik 👍
Drabina rybna, znana również jako rybia droga, przełęcz ryb lub kroki rybne, to struktura na sztucznych i naturalnych barierach. Stosowana jest do ułatwienia naturalnej migracji ryb.
📸 Adrian Michael / Wikimedia Commons, iStock
Arnold Ciekawe 🤔
Arnold ludzie wymyślają niesamowite rzeczy.. Można? Można, nie jak w Polsce zrobią zaporę i w dupie maja m, że ryby płyną na tarło w konkretne miejsce..
Cyprian właśnie dlatego zawsze mnie ciekawiło kreatywne nie szablonowe podejście człowieka do czegokolwiek - że jak się siada do tematu to zapomnieć jak wszyscy do tej pory daną rzecz projektują i zrobić coś całkowicie „na świeżo”😃
Myślę, że samo przeglądanie nieszablonowych rozwiązań mocno pobudza wyobraźnie we własnych codziennych tematach, zatem lecimy dalej😃:
Arnold nie inaczej, trzeba szukać inspiracji u innych.
To może coś pod ten weekend?😎😅😜
Arnold oooo tak, na rybkach tak się jada !!!!! Jak królowie!!
Cyprian aż ślinka cieknie
Cyprian , suszi8512 W taki sposób smakuje najlepiej😎 Mi ten obrazek zawsze kojarzył się z podpisem „męski wieczór z synem, zamiast gry na xboxie”😃
Tajemne przejścia (lub schowki) to temat w codzienności zapomniany, ale też może być ciekawą inspiracją😜
Arnold o tak, potrzebuję takiego miejsca!
Cyprian A zobacz to😃😅😎
Arnold Zajefajne to jest 👍
@Arnold Porządne, skąd Ty to bierzesz?😅
Marek A trochę czasu w internetach się szperało to się nazbierało😜😎
Arnold haha
Arnold Fajny lichnik prądu nadgarstkowy. Tylko co jak inkasent przyjdzie zmierzyć a Ciebie w domu nie będzie 🤣🤣🤣
Arnold widziałem to dzisiaj na demotywatorach