Dzień dobry,
Jestem producentem m.in. uchwytów do cięcia kolan oraz rur, a także wzorników do zaznaczania linii cięcia.
Posiadamy w ofercie np. Uchwyty do cięcia precyzyjnego kolan co 5* Uchwyty do cięcia przecyzyjnego rur Wzorniki do zaznaczania środka linii cięcia Wzorniki do wpaleń Rura-Rura Wzorniki do wpaleń Kolano-Rura
Cała oferta dostępna na: www.pddruk3d.pl
PDDruk3D podrzuć zdj dla przykladu
suszi8512
Jak stworzyć szablon do zacięcia rury do zbiornika
Mario2112 Ściągnij program Flat Patern i po dodaniu informacji będziesz mial wymiary do zrobienia szablonu.
Fajna sprawa jak ktoś pracuje w jednym miejscu,ja z racji w większości prac w terenie wyćwiczyłem rzeźbienie odręczne szlifierka 😁
Darioo też się da rzeźbić szlifierka . My jak jedziemy w delegację wstępnie mamy przygotowane odcinki jedynie dorobku na miejscu zostaja
suszi8512 pewnie że się da.ja z zasady jestem osobą która jak to mówi moja żona lubi utrudniać sobie życie 😅 zawsze lubię porozkminiac sobie w głowie coś co muszę zrobić i znaleźć na to najlepsze rozwiązanie.jak np takie szablony do rur.naprawde fajna sprawa napewno bardzo ułatwiająca pracę no ale jak nie masz czegos takiego a musisz uciąć różne nietypowe ksztaly i kąty a głowa przyzwyczajona do gotowych tematów no to wtedy jesteś w czarnej dupie 😜😁
Darioo pewnie jak nie potrzeba super dokładności to dotniesz i doszlifujesz szlifierka. Na taki szablon trzeba chwilę czasu poświęcić jednak.