Cześć, Jakiś czas temu przygotowałem projekt wykrawarki do rurek średnicy 8-80mm.
Ten i inne moje projekty można kupić pod linkiem: https://etsy.me/3OtjWt6
Jakiś zrobił projekty na szlifierke taśmową to chętnie bym kupił. Na internecie te dostepne to strasznie okrojone
Deeekf Jestem na etapie projektowania ale nie miałem ciśnienia żeby go kończyć właśnie dlatego ,że w necie jest ich sporo. Czy możesz rozwinąć co znaczy że są okrojone ? Myślę że pomoże mi to zrobić mój kompleksowo.
Deeekf ściąg sobie kosiora z YT za darmo 😉 Lub jak Masz ziomka co Ci wypala laserem, zagadaj większość ma pliki i zapłacisz za materiał tylko.
Dzochar91 Ewentualnie usunąć kosior i wstawić coś swojego
Stal-Fun to jest gdzieś u niego w regulaminie że możesz ściągnąć tylko jeśli zostanie logo ,🙂
Stal-Fun to tak samo jak byś zamalowal logo 😁
Dzochar91 Jesli nie zrobisz tego zarobkowo tylko na swoje potrzeby i zmienisz wymiar choćby o 1 mm to nikogo nie kopiujesz
Stal-Fun niby tak ale chłopak poświęcił na to swój czas i udostępnił to za darmo to może warto to docenić a nie na żywca kopiować i robić swoje.
ZU-Met Komu bedzie pasować to zrobi z tego projektu razem z tymi literami. Ktoś kto chce mieć indywidualny projekt zaplaci i będzie miał taki jaki chce. Kopiowanie bylo jest i będzie zawsze i tego nie unikniemy