wwroblewski to trzeba zakasac rękawy i samemu zrobic bez pośredników bo wątpię czy ktoś zrobi to za 100 czy nawet 120 zł.
ZU-Met to było badanie rynku gość miał pomysła żeby pohandlować czymś takim ale chińczyk jest tańszy więc zrezygnował
ZU-Met miałem podobny temat tzw świecznik z kwietnikiem na stoły weselne ale za nic nie wyjdzie taniej niż gotowiec z Chin
ZU-Met Panowie te 120zl nie pokryje nawet materiału i lakierni ,,a gdzie robocizna itd ?chyba że macie takie dojścia do cen to zazdroszczę .
Boguslaw moge to zrobić takiej ale nie będzie to wyglądało jako ozdoba tylko poprostu stojak na drzewo pospawane zewnątrz i w środku bez boków. Zamiast 2 to 1.5 i za 100netto zrobię.
Boguslaw Tak chodzi o handel, dla ozdoby 100 sztuk mi nie jest potrzebne. Jednak są polscy producenci, którzy w detalu sprzedają taniej niż większość ofert, które ja dostałem w hurcie. Chyba że 100szt to nie hurt.
Boguslaw A powiem ci że na przykład u mnie na moich maszynach kuzyn sobie robią takie świeczniki na własny ślub to znaczy same konstrukcje no nie tam reszta to już sobie ogarniam jakieś doniczki jakieś cuda
wwroblewski masz rację ale zamawiane z chin całym kontenerem pewnie
wwroblewski to są importowane z Chin daje głowę
Witam jeśli nadal aktualne zapraszam do kontaktu 609857370 wystawiam fv .
Kriss 6.20 kg brutto na ten stojak ok 8mb to materiał 56zl pomalowanie przy tej ilości jakieś 20 zł to z 30zl zostanie jeśli zrobisz sam jak jeszcze pracownik to kaplica 😁
ZU-Met za 30zł od sztuki wolę leżeć do góry kołami. Ja nie jestem wybredny ale za taką kasę to się mija z celem bo pracujemy po to żeby zarobić 👍
FUB_Step-Bud za 130 do wykonania ale bez faktury
Hipcio no ja też bym nie robił ale tylko chciałem wyliczyć że za 120 coś zostanie🙂 moje minimum to 200 ale jeśli była by to jedna sztuka dla klienta to bym powiedział pewnie 300😉