brumiej zwykła brama 12 plus ten napęd to wychodzi taka kwota
brumiej Sorry weekend offline😃 https://umakow.pl/teleskopowy-system-do-bram-samonosnych-t-1243/
Jeśli chodzi o kwoty bramy, to wołajcie śmiało za nie, bo zabawy troche jest.
PiotrKocze piękne na najwyższym poziomie robota 😃
PiotrKoczeilu zatrudniasz ludzi 🤔
ZU-Met Dzięki, chociaż filmiki były robione na szybkiego po montażu, napewno można to lepiej ogarnąć😃
PiotrKocze film to tylko dodatek ale całościowo wygląda PRO
ZU-Met Dzięki miło to słyszeć😉
Dzochar91 Kilku nas jest😉 Mam stałych chłopaków, przemiału nie ma, ale jak to z ludźmi im więcej tym więcej problemów i czasem głowa pęka.
PiotrKocze pytanie odnośnie spawarki laserowej, gdzie zaopatrujesz się elementy eksploatacyjne tzn soczewki i końcówki?
suszi8512 Bezpośrednio u tej firmy co zamawiałem można.
PiotrKocze ok dzięki za info
PiotrKocze to teraz stół od gpph 😁😁
Hipcio Myślałem ale potrzebuje ok 6m, narazie troche inne wydatki, ta spawarka za nie długo samochody trzeba będzie zmienić.
PiotrKocze na 6m to już ładna kwota wyjdzie chyba że dwa mniejsze blok łączący i przedłużenia🙂
PiotrKocze taki by był idealny
ZU-Met Najlepiej to 3 małe 120x120 cm i połączyć blokami, ale tak jak mówisz koszt duży. I teraz pytanie czy pracownik zadba? Hehe
PiotrKocze to wszystko zależy właśnie od ludzi. Lepiej już chyba 2400x1200 i jeden 1200x1200 i te bloki łączące i na koniec przedłużenia .bo wyjdzie na to samo prawie a jednak większs powierzchnia. Jak będę miał sporo roboty to właśnie chce taki dokupic i zrobić taki 6m stół
PiotrKocze zawsze możesz kupić jeden na próbę do takich mniejszych rzeczy się przyda a jak będą dbać to dokupisz resztę😁
brumiej są różni ludzie jednej ma w dupie drugi będzie dbał lepiej niż o swoje bo to o nim świadczy. Kwestia czy jeden stół dla jednej brygady czy np na 10 osób