Również w tym roku firma GPPH postanowiła włączyć się w 31. Finał WOŚP "Chcemy wygrać z sepsą! Gramy dla wszystkich - małych i dużych!" poprzez wystawienie na aukcji „Rzeczy od serca” ❤️specjalnie przygotowanego stołu BASIC🛠 ⠀ Specjalnie na tę okoliczność przygotowaliśmy wyjątkowy, jedyny i niepowtarzalny egzemplarz Stołu Spawalniczego BASIC👨🏭 o wymiarach 1200x800mm, z systemem otworów fi16 mm w siatce 50x50mm.
📌Aukcja dostępna jest pod tym linkiem: https://allegro.pl/oferta/stol-spawalniczo-montazowy-gpph-basic-1200x800mm-13154266340?fbclid=IwAR1WCqM22M2A_taM_kCgbVEFC3yFnRpZ0IfM3Vcb9g1QEtXUV3v7J12XaLc
Gramy do końca świata i jeden dzień dłużej!🌍
GPPH Super inicjatywa 👌Brawo 👏👏👏
GPPH jesteście super. 😎 Jak tylko zauważyłem od razu przystapilem do licytacji 😁
GPPH jest piekny! Może następnym razem pokusicie się aby cały stół był w kształcie serca? Eh, znowu poniosła mnie fantazja 💘 ten grawer bardzo mi się podoba 😻
Dobro Wraca ❤ w przyszłym roku może udałoby się wyspawać duże ❤ i przekazać na licytacje jeżeli zdrowie i czas pozwoli
Miodek walczymy o ten sam stół chyba 🙂
liteq no pewnie tak bo jest tylko jeden i drugi zeszłoroczny.
liteq no właśnie byłem ciekaw kto mi tak cenę podbija 😁😊
Miodek jak chcesz drożej mogę Ci podbić jeszcze
Świetna inicjatywa 👏💖👏👍 również licytowałem☺
Boguslaw no właśnie już limit przekroczyło. A żona pilnuje wydatków 😁😎
Miodek oj tam będziesz miał taki jedyny na świecie I do kpl będzie Ci pasowal
Boguslaw do kompletu to na pewno by pasował 😁
Stolik marzenie jako uzupełnienie dużego 😁 Kusi Kusi 👍👍 Tym bardziej że szczytny cel 👍👍👍