Stal-Fun o właśnie 🙂 i jedno ustawienie i zablokowanie profila nie sprawia, że blokując drugi ścisk odpuszcza?
Cyprian Uwierz mi że nie luzuje się i trzyma dobrze. Do połączeniach kątowych idealny taki ścisk.
Nowy projekt (ogromna 😁) furtka bliski ukończenia 💪
Przy pracach nad furtką wpadł do głowy pomysł by zrobić ścisk montowany do boku stołu💪. Wersja z dwoma i z jedynym ramieniem. Myślę ze niedługo wykorzystam go w trakcie prac 🤔
Stal-Fun
Stal-Fun pomysł mega 😉 🤩 jak robisz stopki wogole sam robisz czy ktoś Ci dorabia ?
Prace nad modernizacją gietarki do profili rozpoczęte...
Stal-Fun mnie właśnie czeka obsada zamka do furtki
suszi8512 No to w czym problem
Stal-Fun będzie to mój pierwszy raz 😄
Ponieważ moja kolekcja ścisków powoli się powiększa na moją prośbę firma GPPH zrobiła mi dłuższe półki na ściski 👍💪.Przesyłka dziś dotarła.Myślę ze teraz miejsca wystarczy 🤔
suszi8512 Nic trudnego uwierz mi
Obym i ja mógł się w tym roku czymś takim chwalić 😃
Cyprian Żeby wygrać trzeba grać 😉
Stal-Fun już nawet nie myślę o wygraniu. Przymierzam się do zakupu, trochę aktualna sytuacja na rynku to utrudnia ale cel jest i dąże do niego 😁
Cyprian I tak trzymaj 👍
Niektórym obiecałem że wrzuce zdjęcia jak będzie gotowy.Miał trafić na złom a dostał drugie życie👍💪Podoba się czy nie 🤔
Niektóre warto ratować i modernizować 🙂
Cyprian Żebyś wiedział kolego. Posłuży jeszcze bardzo długo...
Nie sztuka jest wyrzucić i kupić nowe Sztuka naprawić żeby działało i do tego satysfakcja jaka
suszi8512 Otóż to lepiej bym tego nie ujoł 👍😉
@Stal-Fun Bardzo fajny patent z możliwością podwójnego używania zacisków, ale ten z bocznego zamocowania jest dla mnie zaciskiem roku😎
Arnold Dzięki kolego. Staram się pomysły wdrażać w życie 👍