Budda79 Za te na zdjęciu wziolem 8000 tysięcy
Stal-Fun Sporo myślałem ze takie schody trochę tańsze są. No cóż tak czy tak będę musiał kogoś szukać
Budda79 Do tego typu połączeń mam dorobiony przyrząd dokręcany do piły taśmowej
Stal-Fun Aha a mógłbyś wstawić zdjęcie tego przyrządu bo jestem ciekaw jak to wygląda
Budda79 Za mniej raczej nikt Ci nie zrobi. Klientka od tych schodów też myśla że to drogo ale jak obdzwoniła kilka miejsc to stwierdziła ze cena jest ok
Budda79 Pewnie że tak poszukam zdjęć i wstawie 😉
Stal-Fun idziesz na 550 w rankingu gratuluję
Boguslaw Co będzie to będzie nie mam ciśnienia że muszę wygrać. Wystarczy ze wygralem stół w pierwszym konkursie i dla mnie to bardzo dużo znaczy. 👍🙂
Stal-Fun ja ci życzę wszystkiego najlepszego
Stal-Fun Oglądałem relacje z przekazania nagrody którą wygrałeś. Tylko pozazdrościć oczywiście pozytywnie 👌🙂
Boguslaw Dzięki kolego i wzajemnie 👌🙂
Stal-Fun kolego masz stół już trochę czasu powiesz jak się sprawuje i czy warto zainwestować?
Andrzej_eM Oczywiście że warto. Obecnie nie wyobrażam sobie już pracy bez stolu. Niestety wraz z powiększaniem się projektów stół robi się za mały. Myślę już nad wiekszym 😉
Andrzej_eM stół mega ułatwia pracę też polecam z czystym sumieniem
Andrzej_eM ja zakupiłem 240x120cm i też jestem mega zadowolony
Budda79 Dzieki wielkie 🙂
Stal-Fun Ten zderzak to rozumiem ze do powtarzalnego cięcia tak? Ale go wygłaskałes ze mucha nie siada 👌
Budda79 Staram się dopracować szczegóły tym bardziej że to do klienta bylo robione. Ale dzięki ze ktoś to zauważa 👍
Stal-Fun Kobieta z prezentu widzę zadowolona a to najważniejsze 🙂
Budda79 Dokładnie 🙂
Stal-Fun Drzwi super wykonanie i kolor blachy taki inny niż wszystkie
Budda79 Starałem się jak moglem a kolor chcialem taki bo wszedzie tylko grafit a ten kolor już mi się przejadł
Stal-Fun Wow ten Predator wygląda jak żywy i ten Transformers też mega 👍👍👍
Budda79 Dokładnie ale na żywo wygląda jeszcze lepiej. Polecam zobaczyć 👍
Stal-Fun Jaki to jest kolor blachy dokładnie? Pamietasz może?
Stal-Fun Te zawiasy fajne zrobiłeś 👌Zdradzisz patent?