Stal-Fun dlaczego?
Fander Bo czas który poświęciłem na przygotowanie powierzchni pod malowanie łącznie z malowaniem i myciem pistoletu to w tym czasie naszykowal bym sobie materiał na kolejne zlecenie. Jak dla mnie gra nie warta świeczki. Tylko proszek na takie schody
Stal-Fun no właśnie o tą opłacalność mi chodziło. Oddajesz, płacisz i zrobione. A tak trzeba się bawić.
Fander Dokladnie. Dlatego tego typu schody najlepiej oddać do proszku
Stal-Fun ja niedługo podejmuję walkę z drzwiami, 3x1,5 dwie sztuki, ale jeszcze muszę kompresoe kupić 🤣 24l malowanie to katorga.
Fander 24 litry to stanowczo za mały minimum 50 litrów ale i tak praktycznie będzie się co chwilę załączał. Znam temat bo kiedyś tylko natryskowo malowałem
Stal-Fun ja mam Panowie 400 litrów i jak malowałem konstrukcje epoksydem dysza 0.8mm to nawet on nie dawał rady
Boguslaw Dysza 0,8 do epoksydu? Są takie małe?
Stal-Fun 1.8 sory za pomyłkę
Boguslaw Ja do zwyklych farb używam 1,4 dyszy a do strukturalnych 2,0
Stal-Fun a na jakie ciśnienie masz pistolety u mnie wszystko na 2,5bara tylko, za wyjątkiem piaskowania tam idzie pełna 💪
Boguslaw Ciśnienie okolo 3 a później na pistolecie sobie reguluje
Stalowe serce gotowe 💪💪💪Sami oceńcie jak wyszło 🙂 [upl-image-preview url=https://forum.gpph.pl/assets/files/2021-05-16/1621160365-584565-
Krótki filmik z zakończenia projektu Serce stalowe 💪💪💪
Stal-Fun Powiem kolego ze prawdziwy artysta z Ciebie. Jestem pod wrażeniem efektu 👌Moja żona się nie może napatrzeć 😉Rozumiem ze to dla dziewczyny?
Jest prawe i lewe tak jak mówiłeś
Boguslaw I gitara 👌
Prezent urodzinowy już na swoim miejscu 💪💪💪Sami oceńcie jak wyszło 🤔
Stal-Fun partnerka zadowolona więc chyba wyszło zajefajnie pozdrawiam
Stal-Fun Piękne to serce👍👍👍 Bardzo mi się podoba 🙂🙂☺️
Stal-Fun Kobieta z prezentu widzę zadowolona a to najważniejsze 🙂
Boguslaw Bardzo Jej się podoba 🙂🙂🙂Pozdro 😉
Stal-Fun elegancko. 💪💪💪Super to wygląda 😁😁
Miodek Dzięki wielkie 👍👍👍