Boguslaw Te dwa modele które tu ujołeś w poście nie mają skretnego ramienia piły i z 6 m profilem będziesz po warsztacie latał bo imadlo jest skrętne. Wolalbym dołożyć i kupić model co Ci wcześniej podeslalem. Ale Twój wybór 🙂
Stal-Fun dzięki za porady ale budżetu nie naciągnę a muszę jeszcze blokady do stołu domówić a to koszt ok 2tys
Boguslaw Rozumiem. Jak cos kupisz to daj znać
Stal-Fun po wnikliwej analizie wiem już o co Ci chodzi, główne parametry to taśma tnąca mon 19mm i ramię skrętne a nie imadło skrętne, ps mój wybrany optimum s181 nagle z dnia na dzień podrożał o 2tys
Boguslaw No piły taśmowe strasznie podrożały ale nie tylko piły bo stal i materiały budowlane też. Masakra co się dzieje
Może jechać do proszku 💪
Stal-Fun mega wypas gratuluje
Boguslaw Dzięki ☺️👍
Ja bym dał inną czcionkę, coś bardziej Arial niżeli Times, ale kwestia gustu. Super wygląda. Ta blacha na zero spasowana?
Fander Masz rację inną trzcionka była by ciekawa ale tak musi zostac. Blacha zachodzi na połowę ramki i jest przykrecana na śruby nierdzewnej kuliste m5
Wygląda jak docinania na laserze na 0. Fajny patent, jakby się dało tam wlożyć jeszcze świeczkę 😉
Fander Blacha jest wycinana na laserze i napisy też. Tylko ramka jest robiona prze zemnie
Tak myślałem, ale chodziło mi o wpasowanie w środek ramki, że wygląda jak idealnie spasowana.
Fander W srodek bylo by ciężko to wpasować poza tym to będzie w dwóch kolorach więc tak jest łatwiej zamocować
Nowy projekt dziś rozpoczęty 💪
Stal-Fun a co to będzie?
suszi8512 Narazie nic zdradzam co to. Wkrótce będzie film to stanie się jasne co to będzie za twór 😉
Stal-Fun nie mów im niech zgadują. Ps zamówiłem stiler Bs 712R
Boguslaw I super daj znać jak się sprawuje. A i olej w przekładni sprawdź odrazu bo czasem trochę oszczędnie tam leją.
Stal-Fun mam pytanie do ciebie. Czy znasz jakiś preparat do zabezpieczenia materiału (czytaj stali) żeby był za konserwowa y i zabezpieczony przed rdza a wyglądał na surowy materiał?
Miodek Możesz spróbować tym preparatem znajomy mi go polecał