Stal-Fun to znaczy jak na sztorc? Pierwszy raz słyszę to słowo 😉
Fander Profil 60/40 postawiony 60 pionowo tzn do gory
Fander na sztorc » w kontekście pionowego położenia czegoś względem czegoś do góry,pionowo,prosto w dół,prosto w górę,sztorcem,wertykalnie,
Dziś suwadło zderzaka do piły 💪
Możesz zrobić zdjęcie całej "prowadnicy" z÷ zderzakiem i jak to jest zamontowane do przecinarki?
Fander Tu masz zdjęcia wcześniejszego zderzaka bo teraz klient samo suwadło zamówił
Stal-Fun Ten zderzak to rozumiem ze do powtarzalnego cięcia tak? Ale go wygłaskałes ze mucha nie siada 👌
Super jest, wygląda na solidny. Do 128 nie drobie takiegoz bo nie będzie jak zamontować takiego.
Fander Wiem o tym musiałby otwory wiercić
Ramiaki pod daszek z poliwęglanu gotowe więc na chwilę mozna sie zająć czym innym 💪
Stal-Fun to teraz będzie rzeźbił kamień z napisem love?
Boguslaw Nikt nie wie co życie przyniesie. Mam kilka ciekawych pomysłów ale na wszystko brak czasu 😋
Stal-Fun witam gdzie kupowałeś swoją piłę do ciecia cormak i za ile, temat prawie dojrzał już u mnie
Boguslaw Ja swoją kupowałem na allegro u Jerzy Zalewski z tego co pamiętam. On handluje cormakiem. Wtedy kosztowała 5600 zł ale to bylo cztery lata temu
Stal-Fun teraz już 7tys koszyuje
Boguslaw Wiem bo czasami przegladam ich oferty. Jak miałbym teraz 7 koła dac za nią to wolałbym dołożyć i Optimum kupić.
Stal-Fun jakiś konkretny model
Boguslaw Ten
Stal-Fun doradź proszę jakiś rozsądny model do kwoty 4tys
Boguslaw Przede wszystkim jaku zakres cięcia Cię interesuje. Bo do 4000 tysięcy to z niedużym zakresem ciecia coś kupisz. Tu masz screeny
Stal-Fun a co myślisz o cormak Bs 712a bo to kosztuje 4100
Stal-Fun jeszcze optimum s181 też ok 4tys