suszi8512 Tak do bs 260 g pasuje bo to pod ten model robione. Profil glowny 100/40/3.Profil mocujący 60/40/2 Zderzak teownik 50/50/6
Skończone i może jechać do klienta 💪💪💪
Stal-Fun fajna sprawa Z czasem też taki lub podobny sprawie
Stal-Fun super pomocnik
Boguslaw No bardzo pomaga przy powtarzalnym cieciu.
Zderzak do piły taśmowej pojechał do klienta, a jak powstawał zobaczcie sami.
Fabryka Robotów odwiedzona jest naprawdę mega 💪💪💪 Wielkie dzięki Seba Ski👍👍👍Polecam wszystkim którzy jeszcze nie byli 🙂🙂🙂
Stal-Fun Wow ten Predator wygląda jak żywy i ten Transformers też mega 👍👍👍
Trochę o czyszczeniu i zabezpieczaniu stołów spawalniczych 💪
Takie tam ramiaki pod daszek z poliwęglanu. Dziś pierwsza sztuka na gotowo 💪Będą jeszcze dwie...
Stal-Fun jakie wymiary i profil? Niedługo też będę robił i się zastanawiam jaki materiał zastosować.
Fander Długość 1300 mm wysokość 500 mm profil40/30/2 mm
Stal-Fun liczyłeś to jakimś programem, czy tak z doświadczenia?
Fander U klienta na miejscu bylo zmierzone i taki chciał wymiar moje tylko wykonanie
Stal-Fun chodziło mi profil. Bo ja u Siebie będę robił 3000 długości i zastanawiam się jaki profil dać. Zadaszenie też pewnie poliwęglan.
Fander Na takiej długości to bym dał profil co najmniej 60/40 postawiony na sztorc
Stal-Fun to znaczy jak na sztorc? Pierwszy raz słyszę to słowo 😉
Fander Profil 60/40 postawiony 60 pionowo tzn do gory
Fander na sztorc » w kontekście pionowego położenia czegoś względem czegoś do góry,pionowo,prosto w dół,prosto w górę,sztorcem,wertykalnie,
Dziś suwadło zderzaka do piły 💪
Możesz zrobić zdjęcie całej "prowadnicy" z÷ zderzakiem i jak to jest zamontowane do przecinarki?
Fander Tu masz zdjęcia wcześniejszego zderzaka bo teraz klient samo suwadło zamówił