Stal-Fun muszę jeszcze popracować nad swoim logo myślałem o (mała żółta kopareczka)
Boguslaw Ja za swoje nie mam czasu się wziąć a dużo już nie zostalo. Wspawac w ramkę i do proszku
Stal-Fun znam ten ból moja brama do warsztatu też już dużo nie zostało Ale wypadają inne sprawy i nie ma czasu
Boguslaw no właśnie o to chodzi żeby się rozwijać kto nie ryzykuje nie pije szampana
Jutro test nowego preparatu antyodpryskowego...
Daj znać jak jak się sprawdza. Sam zastanawiałem się nad tym zakupem
Connor Jutro robię recenzję w postaci filmu. Ale wiem ze w zakładzie w ktorym pracowalem to się sprawdzalo
Zapraszam wszystkich na film pt. Test i recenzja nowych trzpieni zaciskowych GPPH
Stal-Fun też mam już te nowe w swoimzestawie sa mega mocne i podoba się ich wykonanie jak bierzesz w rękę to czuć że to kawałek trzpienia
suszi8512 Dokładnie tak. Wykonanie super i ta oksyda kozacko wygląda 👍
Tym razem coś dla siebie.Drzwi garażowe warsztatowe-Futryna krotki wstęp i omówienie 🙂💪
Stal-Fun
Hej wszystkim. Używacie ekonomizara? Jesli tak to jakiego i jak Wam się spisuje. Ja zakupiłem pół roku temu i postanowilem zrobić recenzje w postaci krótkiego filmiku. Zapraszam wszystkich serdecznie
Pierwsze skrzydło drzwi garażowych warsztatowych. Zapraszam do obejrzenia 🙂
Zawiasy już są 💪
Stal-Fun podobne jak u mnie
suszi8512 No coś w ten deseń 😉
Wiele osób pytało mnie o obsadzanie zamka. Tu jest odpowiedź jak ja to robie.
Stal-Fun fajny poradnik Myślę że każdemu się przyda kto zaczyna przygodę z furtkami
suszi8512 Dzięki 👍