Mrauek Podeślij mi na maila robert.staniaszczyk@gmail.com
Stal-Fun Wysłałem, dodam, że koszt to 14.000 🙂 i, że praca według stolarza jest zakończona, tu już nie ma nic do poprawy 😃
Mrauek czemu nie tutaj? Też bym chętnie zobaczył ta klasę która pokazał i zaprezentował.
ZU-Met Nie chcę niepotrzebnie rozprzestrzeniać nie swojej własności w internecie 🙂 @Stal-Fun może Ci opowiedzieć 😃
Mrauek Powiem tak spierdo...e koncertowo.Ja nie mając styczności z drewnem bym to lepiej wykonał.Tamten wykonawca to albo pijany albo naćpany to robił.
Mrauek No wykonawca z tego co mówicie też się nie będzie chwalił. Uważam że powinno to gdzieś być dodane z podpisem kto zrobił. Może nikt inny się nie nabierze a tak pojedzie do wioski obok rozda kilka wizytówek i będzie oszukiwał dalej ludzi.
ZU-Met Też uważam że takie osoby powinno się opisać odpowiednio żeby to było przestrogą dla innych
Stal-Fun ZU-Met raczej już nie natraficie na niego 😃, został radnym w naszej gminie więc chwilowo nie robi schodów artystycznie. Niestety robił też w naszym kościele takie schody, więc osoba nietykalna
😃
Nowy zakup do warsztatu 🙂👍
Stal-Fun czuć wydane pieniądze 💰😁
Stal-Fun fajna szlifierka ale strasznie wysoka
Stal-Fun Niech służy. Czemu oscylacja Menzer?? Ma jakąś przewagę nad np DeWalt??
Dzochar91 Nie przeszkadza mi to aż tak bardzo 😉
Hipcio Tak skok 5 mm który naprawdę robi robotę
Stal-Fun tak się zastanawialem właśnie czy duża różnica jest w szlifowaniu stali między skokiem 2.5 a 5. 👍
Hipcio Powiem tak.Wczoraj założyłem papier p80 bo akurat taki miałem.Na nim już widać różnicę a co będzie na p 40 to już można sobie dopowiedzieć.
Stal-Fun Ciekawe czy nie będzie widać za dużych kółek na materiale .
ZU-Met Wypróbój a się przekonasz
Dzisiejszy montaż poręczy schodowych 🙂👍
Stal-Fun super, coś ostatnio jasne kolory u Cb dominują 🙂
STALVAR Dzięki.To prawda, chyba ludzie wyszli z cienia i poszli w kierunku światła😁A tak na serio to zauważyłem że powoli się ludziom przejada się czarny i ciemne kolory we wnętrzu.🙂