Stal-Fun no to dla mnie ten za mały jest minimalny wymiar dla mnie to 240x120, obecnie spawam stojaki na banery o wymiarach 200x180 mam zamówienie na 25szt takich samych potem czekają mnie schody
Boguslaw To bierz 2400/1200
Stal-Fun o widzisz ktoś mi wreszcie doradzil
Boguslaw 2400/1200 mysle ze Ci wystarczy a możesz jeszcze przedłużenia 1000 mm dokupić i powierzchnia stołu Ci się zwiększa
Stal-Fun te przedłużenia to piękna sprawa
suszi8512 Oj tak już nie raz się przydały a napewno dokupię jeszcze dwa
Ja temat zacząłem a tu od razu dyskusja, super. Wiem przedłużenia są super ale od razu wszystkiego nie kupię bo budżet nie pozwoli. Najpierw idzie stół i ten najtańszy zestaw narzędzi
-
Boguslaw Wiadomo nie wszystko odrazu. Zarobisz trochę to sobie kupisz. Wiadomo trzeba się wspierać na forum 🙂👍
Stal-Fun dzięki za wsparcie
Boguslaw Spoko żaden problem 🙂
Stal-Fun w kolejce do zakupu też pila do metalu chyba taka jak wy z Suszi macie mam już dość gumowki z tarcza 350mm
Boguslaw Daj sobie spokoj z gomowka. Z taśmowki będziesz zadowolony
Boguslaw też miałem dość gumówki a taśmowa piękna sprawa jest wygoda i precyzja
suszi8512 Dokładnie tak. Ja osobiście jak mial bym ciąć materiał gumowka to wolałbym kupic nawet małą przecinarke taśmową.
Fajnie się wam pisze, przekonajcie moją żonę ze powinienem mieć coś takiego, ona ze mną nie pojedzie wybrać maszyny i nie powie kup tą droższą większą żebyś nie mówił że ta jest za mała. Z zakupem stolu walczyłem pół roku.
Boguslaw Daj tel to ją przekonam. Po co masz mieć gorzej jak mozesz mięć lepiej 🙂
Boguslaw powiedz jej że trzeba sobie ułatwiać a nie utrudniać pokaż jakiś film na yt z zastosowaniem stołu i przecinarki i że chcesz polepszyć jakość swoich usług a niestety jak nie zainwestuje to nie będziesz mieć jakości Moja się długo sprzeciwiała a teraz widzi że to przynosi korzyści
suszi8512
Powyżej macie zdjęcie do zakupu czego przekonałem żonę rok temu 32000 kopareczke
Boguslaw elegancka sprawa No faktycznie po takim zakupie ciężko będzie dalej przekonywac