suszi8512 Ja właśnie myślę nad czymś mało spotykanym. Typowych stolików jest pelno i mnie to nie kreci. Lubię wyzwania i nowe wzory. Juz mam pomysł na nowy. Niedługo pokarzę pierwsze efekty
Stal-Fun no właśnie ja nie mówię że całkiem nie lubię tylko czy znajdę odbiorcę na coś nie typowego
suszi8512 Ja planuje zrobić i wystawić gdzies. Jak będzie zainteresowanie to będzie git.
Stal-Fun zainteresowanie zawsze jest
suszi8512 👍👍👍
Dziś z kolegą odwiedziliśmy Bartosz Lewandowski z Dobry-Spaw który jest przedstawicielem spawarek Gys i Tiger. Zakup udany kolega zadowolony. Wielkie dzięki Bartosz za możliwość przetestowania na miejscu. Jestem pod dużym wrażeniem potencjału tych spawarek. 👍👍👍
Stal-Fun jaki to rozmiar profili co tak idealnie pasuje jeden w drugi?
suszi8512 Profil 40/40/3 a w środek 30/30/3
Stal-Fun ok dzięki 👍
suszi8512 Nie ma za co 👍
Taki sobie projekt trzepak na dywan 🙂zajął mi prawie caly garaż i ledwo się na stole zmiescilem 😁
Stal-Fun pokaż cały jak skonczysz
suszi8512 Jutro będzie skończony to podrzucę zdjęcia
Stal-Fun ok
Falbanek skończony. Jutro malowanie 💪
Stal-Fun elegancki U mnie też taki będzie ale troszke w późniejszym czasie
suszi8512 Dzięki
Falbanek umalowany i juz u klienta 🙂👍###
Stal-Fun fajny i prosty Ale ta deskę to bym przeheblowal lub papierem ściernym szlifnal ewentualnie dał sklejka 25mm
Stal-Fun a czym malowana rama?
suszi8512 Jak bym to robił dla wymagającego klienta to bym tak zrobił ale mowi do mnie nie masz tam jakiś desek nie muszą być heblowane tylko mi dotnij a ja resztę sobie ogarnę więc klient nasz PAN. Malowane podkładem Sigma