Stal-Fun no nie mów rok tyko wytrzymało? To potem jeszcze hikoki zostaje do przetestowania. Oby moja prosta metabo nie padła za szybko
suszi8512 Padł wyłącznik po pół roku teraz wirnik. Co prawda już zamówiłem nowy ale już Metabo nie kupię.Hikoki nie chce. Mam stare Hitachi i jestem zadowolony. Makita 12 lat i smiga jak nowa.
Stal-Fun że szlifierek kątowych to mam Dewalt, 125mm i 230 mm, skil i makita akku parkside padł po dwóch latach a jako jedyny miał regulacje obrotów, a i tak najczęściej używam makietę aku 😀
Boguslaw ja mam jakiś szajs macalister, dewalta i Aku Milwaukee. Dewalt i Milwaukee mają dodatkowo filterki przecikurzowe na wlotach wentylatora. Macalister się grzeje mocno i głośny jest. Ważne żeby dobrze przedmuchać po robocie z pyłu.
liteq ale u znajomego używałem Milwaukee z włącznikiem łopatkowym i teraz mi moje się nie podobają, jakie to fajne rozwiązanie jest
Jak szlifierki Milwaukee na aku ty tylko z włącznikiem łopatkowym, bardzo wygodne włączanie i dobrze leży w ręce.
Grzegorzbr2 no właśnie jak Grzegorz mówi, raz używałem i teraz mi żadna inna nie pasuje
Jedziemy dalej z kolejnymi wrotami 💪💪💪
Zmiana brzeszczotu i wkońcu mogę wypróbować grubszą podziałke uzębienia 👍👍👍
Kolejne zakupy w Domitech.pl Polecam 👍👍
Balustrady ciąg dalszy...
Stal-Fun zardzewiolki jakieś widzę 🤣
Boguslaw Lekki nalot 😁
Stal-Fun taki tam dwudniowy 🤣
Boguslaw O to to to
Takie tam dziś elementy napawujemy i szlifujemy bo odlewnia dała ciała. Elementy dla przemysłu kolejowego
Byłem zobaczyłem rękawice Kemppi kupiłem 🙂 Kemppi Roadshow | Łódź | Poland . Viktoria Spawalnictwo - Serwis Dziękuję właścicielom i organizatorom
Stal-Fun Rękawice już są. Teraz kupuj tego sprzętu że zdjęcia i będzie ogień 👍👍👍👍👍
Hipcio Może niedługo 😉👍
Hipcio od czegoś trzeba zacząć 🙂
liteq O to to to 😉