Stal-Fun ładne ale szkoda że tego słupka nie robi trochę dalej wtedy te profile na łączeniu fajnie by się schodzily 🙂
ZU-Met Słupek jest tam gdzie zaprojektował. Moim zdaniem nie potrzebny bo schody wcale się nie uginały. A słupek jeszcze bardziej usztywnił
Stal-Fun nie o ten co są podpory tutaj wszystko gra. Chodzi mi tam przy barierce gdzie z podestu przechodzi na schody. Tak też jest ok. Ok
ZU-Met Nie chcialo mi się bawić w coś takiego bo barierkę wokół podestu miałem tylko trzeba było się z tą skośną dopasować. A projektu na barierkę nie miałem to robiłem tak żeby szybciej było
Stal-Fun no ok. Ktoś z branży to nawet nie zwróci na to uwagi. Tak jak szef od zewnątrz na słupku 😁
ZU-Met oj tam czepiasz się 😁 jest git i najważniejsze że klient zadowolony i kasa się zgadza. Gratki 👍👍👍
Hipcio takie drobne detale a nie się czepiam. @Stal-Fun robi teraz schody hurtowo a przy projektowaniu to szczegół.
Hipcio Dzięki 👍
Stal-Fun pochwyt i słupki są 40x40 ?
Dzochar91 35/35
Stal-Fun zaproponuj nex razem rysownikowi żeby tam gdzie jest łączone z płaskownikiem dał cieńszy profil i żeby suma z profilem dala szerokość jak inne słupki. No chyba że tak jest a tylko takie złudzenie.
Dzochar91 Taki profil dalem bo nie było 40/40 na składzie
Stal-Fun spoko spoko chodzi tylko mi o łącznie 😉
Dzochar91 Wiem. Normalnie bym dał profil 40/20 i było by git. Tu musialem dać profil i plaskownik.
Nowy projekt wjechał 💪
Stal-Fun ooo coś innego i super 😁😁 Cięte z ręki od jakiegoś szablonu??
Hipcio Cięte z reki ale według projektu
Stal-Fun jak ten drut, jest różnica czy tylko efekt placebo?
ZU-Met Jeszcze nie testowałem. Skończę tego pająka to ogarnę warsztat i cos nagram. Cierpliwości 😉
Stal-Fun spoko rozumiem. Też mam kupiony czeka w pudełku i na migomat. Naprawa 450pln ale po świętach dopiero 😁
ZU-Met za ten warystor 450? Matko, a mi na studiach wmówili że i tak już nikt elektroniki w polsce nie robi i zostanę programistą..