Stal-Fun no właśnie stąd pytanie bo tak wygladaja
Stal-Fun podobne do odwróconego logo GPPH 😂 😉
Lutek A wiesz ze teraz patrzę to faktycznie masz rację 😉
Stal-Fun Całkiem spoko. Nie chciało by mi się. U mnie w szafce leżą 🙂
Darko A ja lubię takie nietypowe wzory robić. Chcialem inne niz wszyscy
Stal-Fun ja też, dlatego bije rekordy zamowien na te nieregularne balustrady 😛 tylko najgorsze ze ludzie nie chcą innych...
Stal-Fun a też macie takie niby dojechanie lamelki ale może się jeszcze nada mam juz prawie 100 ale jakoś i tak zawsze biorę nowa 😉
Cyprian I fajnie ktoś to musi robić
Stal-Fun mózg się wypala po trochu
Cyprian E tam ale monotoni nie ma 😉
Lutek Mam takie ale uzywam tylko to ukosowania materiału bo do szlifowania spoin się nie nadają już bo dołków można narobić
Lutek tak macie
Lutek sprzedam Ci patent... Bierzesz lamelke która już jest na krawędziach stepiona, zakładasz na diaksa, odwracasz i spiłowujesz ten plastik do którego listki są przyklejone przez co ona zmniejsza średnicę ale zyskujesz nowe mięso na tarczy 🙂
Lutek Lamelki uzywam tylko do podkladania pod fibre 🙂
Stal-Fun no dokaldnie też używam żeby krawędzie np po cięciu stępić itp.
Cyprian Ja tak robie tylko o kamień
Stal-Fun albo o kamień 😛 Później kolega się pyta : "Ty są diaksy 115, ale to mniejsza średnica. Gdzie kupujesz takie tarcze i na co zakładasz?" Ja oczywiście pomocna dłoń mówię : "na bulbulator mordo" 😂
Cyprian 😅😅😅
Nie ma zleceń w pracy a coś trzeba robić. Sztukowanie szyn 50/50/3mm
Stal-Fun Telefon już zaczął dzwonić. coś się rusza. Zaraz wpadnie jakieś zlecenie 🙂
Stal-Fun Ooooo tak, a przetop za ostro to będzie bbuba 😃 Kiedyś remontowałem dwie bramy przesuwne.. W jednym miejscu musiał wyjść minimalnie spaw i była dłubanina aby go podszlifować
Darko No to git