Stal-Fun Ja się pytam gdzie śnieg tam 😁
Dzochar91 Stopniał już 😁😁😁
Dzochar91 Nie mogę dodać filmu ale bym Ci pokazał wczoraj jak w jedną stronę jechałem było czarno i plus dwa a spowrotem za 30 min - 1, biało i lód
Stal-Fun Ladnie ✌️✌️ pasuje większy warsztat
Stal-Fun To u mnie za wczoraj spadło kilka cm tak że z przyczepą pojechał ale nie dojechałem do celu i trzeba było się wrócić.
A ja na letnich 😆
Darko No ja wczoraj na drodze tak samo się ślizgałem , był czarny lód z tym że na zimowych. Teraz mając 30lat nie odważył bym się jeździć na letnich całą zimę jak kilka lat temu za gówniarza🙂
Darko to wg mnie słabo odpowiedzialne,
ZU-Met Pierwszego dnia jak bylo bialo mialem cykora. Ale na nówkach letnich na busie lepiej mi się jedzie niż 3 letnich na nissanie 🙂
Darko Wszystko jest pieknie dopuki wypadku nie ma lub kolizji. Policja przyjdzie i stwierdzi brak opon zimowych. I wtedy zaczynają się schody
Stal-Fun
Stal-Fun I wtedy od razu zakaz prowadzenia i ze 30 tys kary powinno być
Darko No wiem o co chodzi ale wiesz jak jest w naszym kraju
Stal-Fun Wiem wiem dlatego zamówiłem już rekomendowane opony https://allegro.pl/oferta/4x-michelin-225-65r16-112-110r-agilis-alpin-c-zimo-11329294478 W czwartek wybieram się na roztocze a po Świętach w Bieszczady na 5 dni i spowrotem na roztocze, bez zimówek i łańcuchów bym się nie wybrał 🙂
Darko To jest nie duży koszt w porównaniu do ewentualnych konsekwencji. Jeszcze jak gdzieś nie można podjechać to trudno ale najgorzej jak nie wyhamujesz na czas 🙁
Darko Jak zimówki to polecam Nokian firma fińska zajebiste są te opony. Szczerze polecam MIODEK 😎🤣😎🤣
Zawsze chciałem mieć coś takiego na pierwszą komunię 😁😁😁Myślę ze może fajnie wyjść coś z tego 🤔
Stal-Fun wieszak?
ZU-Met Raczej ramka z fajną sentencją na sciane
Stal-Fun Fajnie by jeszcze w jednej jako wypełnienie pasowala blacha perforowana w plaster miodu 🙂
Dzochar91 Przede mną jechał bus na zimówka h i wpadł w poślizg przy hamowaniu. Mi nawet koła nie zabuksowaly. Najważniejsze są umiejętności. Kiedyś nie było zimówek a jakie zimy były i maluch szedł jak dzik w żołędzie.
ZU-Met Pomysle nad tym. Dzięki za wskazówki 🙂👍