Dzochar91 Tak
Nawet w niedzielę nie ma spokoju 😉Na szczęście to kolega. Materiał dostarczył pocięty powiercony po mojej stronie tylko spawanie i szlifowanie . Jutro pierwszy dziewiczy projekt na nowym stole GPPH 💪💪💪
Stal-Fun bravo Ty ja też dziś porządki w warsztacie i lampa żony chyba ją jeszcze kocham 😍
Stal-Fun A to 5 grudnia mu się przypomniało że zaraz święta? Nie rozumiem ludzi trochę przecież to nie nagła awaria pękniętego pieca w środku nocy tylko nogi do stołu które spokojnie można zrobić jutro
ZU-Met No właśnie jutro będą robione. Dziś tylko dostarczył materiał
Stal-Fun O widzisz to co innego ja myślałem że dziś to działasz 🤣 taki piękny aż szkoda używać 🙂
ZU-Met Eee nie ma co oszczędzać to ma na siebie zarabiać i szybko się zwrócić
Dzochar91 No wiem 🙂
Pierwszy projekt na nowym stole skończony. Elementy stoliczka gotowe i mogą jechać do proszku 💪💪💪
Stal-Fun Pachwiny spawales?
Stal-Fun jak zawsze perfekcja wykonania 👍👌
Stal-Fun Dopieszczone, wygłaskane jak zawsze 🙂
ZU-Met Nie po co jak proszek zaleje
Stal-Fun jak ladnie spasowane to pewnie ze zaleje 👍
Stal-Fun Nie wiem tak tylko pytam sam też tego unikam 🤣
suszi8512 Oczywiście że tak
Boguslaw Bez przesady 😉Ale dzięki 🙂🙂🙂
Boguslaw mebelki to pasuje się starać, konkurencja duża, trzeba jakością przyciągnąć klienta
Dzochar91 to fakt ale patrząc jaka ma konkurencja ceny to tylko tak można go przyciągnąć. Bo za 50-80zl za taki komplet to się nie opłaca w ogóle
ZU-Met Dlatego meble loft biorę bardzo rzadko bo zarobek na tym znikomy a nad efektem trzeba trochę popracować
Stal-Fun Ja akurat lubię robić meble bo ten efekt ktoś docenia, mam trochę stałych klientów za inna cenę niż ja allegro.
Stal-Fun Bogusław na pierwszym miejscu skąd??? 😀
ZU-Met dokładnie fajnie zrobić jak ktoś docenia ale owszem temat delikatny bo musi być dopracowany