Stal-Fun no i super 👌
Hm dziwne stołu nie ma a drzwi są 🤔
suszi8512 No ciekawe co 🤔
suszi8512 zamienił stół na drzwi teraz sprzeda drzwi i kupi nowy większy
suszi8512 Ja wiem. Bo @Stal-Fun zrobił drzwi które lewitują i dlatego mógł je robić bez stołu 🤣🤣🤣
Stal-Fun Szkoda że arkusz nie siadł jeden w całości
Dzochar91 Nie maja takich arkuszy pytalem na nie jednym składzie. Jak klient nie mysli i robi tyle drzwi w roznych wymiarach to tak jest
Stal-Fun Chyba że tak
Stal-Fun myślę że klient nie myśli o tym jakie są arkusze blachy bo to nie jego problem tylko nasz żeby to ładnie ogarnąć. Robi takie jakie wyszły ale mu się wykuło 🤣
ZU-Met No może ale później jak to wygląda od wewnątrz on na to patrzy, jak nie ma wytycznych jakiś że przejazd wózkiem itp to pasuje żeby i wizualnie wyglądało
Dzochar91 nie masz na to wpływu jak innego wymiaru nie ma przecież.
Stal-Fun fajna sprawa takie drzwi lekkie i ciepłe 💪
AkamanoxD No ciężkie nie są samemu brałem
AkamanoxD Czy takie lekkie to nie wiem, mam u siebie 90 robione i samemu mega ciężko założyć. Tylko że u mnie blaszka 1.25 w ocynku na bokach
Mikołaj u mnie trochę wcześniej ale się postarał w tym roku. Długo wyczekiwany stół z GPPH w wersj PRO 2400/1200/15 mm już u mnie. Cieszę się jak dziecko z nowych klocków LEGO. Niebawem nowy projekt na nowym stole 💪💪💪
Stal-Fun Gratulacje prezentuje się pięknie . Jest moc na stal fanowym warsztacie.💪💪💪
Stal-Fun Fajny blat Ci się trafił w całości pokryty zendra 🙂
Stal-Fun on jest piękny, a ten wózek kpl narzędzi. Musiałeś być bardzo grzeczny że taki prezent dostałeś
Stal-Fun Stolik piękny💰💰👌, teraz trzeba warsztatu na niego bo miejsce do trochę zmniejszyło 😁
Stal-Fun Uuu tylko pogratulować 👌
Stal-Fun ale ze wszystko nowe i wózek i nogi i sciski? Piękny ten mikołaj 👍😍
Stal-Fun pro od innych różni się fazowanymi otworami ??
Stal-Fun Co ze starym stołem zrobiłeś? 🤔
Miodek Dzięki kolego 👍
Boguslaw Byłem grzeczny i Mikołaj to docenił 🙂😉😉