• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Budda79 Za te na zdjęciu wziolem 8000 tysięcy

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Budda79 Do tego typu połączeń mam dorobiony przyrząd dokręcany do piły taśmowej

Stal-Fun Sporo myślałem ze takie schody trochę tańsze są. No cóż tak czy tak będę musiał kogoś szukać

Stal-Fun Aha a mógłbyś wstawić zdjęcie tego przyrządu bo jestem ciekaw jak to wygląda

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Budda79 Za mniej raczej nikt Ci nie zrobi. Klientka od tych schodów też myśla że to drogo ale jak obdzwoniła kilka miejsc to stwierdziła ze cena jest ok

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Budda79 Pewnie że tak poszukam zdjęć i wstawie 😉

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

Stal-Fun idziesz na 550 w rankingu gratuluję

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Boguslaw Co będzie to będzie nie mam ciśnienia że muszę wygrać. Wystarczy ze wygralem stół w pierwszym konkursie i dla mnie to bardzo dużo znaczy. 👍🙂

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

Stal-Fun ja ci życzę wszystkiego najlepszego

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Boguslaw Dzięki kolego i wzajemnie 👌🙂

6 dni później

Stal-Fun kolego masz stół już trochę czasu powiesz jak się sprawuje i czy warto zainwestować?

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Andrzej_eM Oczywiście że warto. Obecnie nie wyobrażam sobie już pracy bez stolu. Niestety wraz z powiększaniem się projektów stół robi się za mały. Myślę już nad wiekszym 😉

Andrzej_eM stół mega ułatwia pracę też polecam z czystym sumieniem

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

Andrzej_eM ja zakupiłem 240x120cm i też jestem mega zadowolony

Stal-Fun Oglądałem relacje z przekazania nagrody którą wygrałeś. Tylko pozazdrościć oczywiście pozytywnie 👌🙂

Stal-Fun Ten zderzak to rozumiem ze do powtarzalnego cięcia tak? Ale go wygłaskałes ze mucha nie siada 👌

Stal-Fun Kobieta z prezentu widzę zadowolona a to najważniejsze 🙂

Stal-Fun Drzwi super wykonanie i kolor blachy taki inny niż wszystkie

Stal-Fun Wow ten Predator wygląda jak żywy i ten Transformers też mega 👍👍👍

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1076

Budda79 Staram się dopracować szczegóły tym bardziej że to do klienta bylo robione. Ale dzięki ze ktoś to zauważa 👍