Darko mam z Was wszystkich najblizej i samego mnie to ciekawi więc spoko ugadane jak będę to będzie kontynuacja i zdjęć i jak w całość poskładają i kolejne transporty a będzie ich do świąt jeszcze dwa też Wam pozamieszczam 😀 cieszę się że mogę się z Wami tym podzielić i że są entuzjasci tego bo obawiam się że to pierwszy i ostatni raz widzimy.
Boguslaw mówisz że jeszcze będą jechać? Z Opola? Jak tak to podjadę na s8 bo też blisko mnie jechał. Pierwszy przegapiłem.
Boguslaw A Pan Bogu Spaw, to gdzie się już tam wkręcił🤔 😉
Dreyse_r tylko jako Bromba Fotograf takie tam zboczenie 🤣
Dreyse_r no jak gdzie przecież trzeba to poskładać i pospawac co nieco
suszi8512 składane będzie tam na placu gdzie stoi ten mega dźwig zdjęcia na samym początku posta, raczej wszystko skręcane
suszi8512 na razie kręci się w pobliżu. Za dwa miesiące będzie wrzucać fotki jak pomaga kopać tunel swoją koparką. @Boguslaw wie co robi.😉
Boguslaw a takie buty myślałem że same ciągniki dają radę a tu jeszcze hydromotory sa
suszi8512 średnia prędkość ok 10km na godzinę .
suszi8512 tak Panie szczegółowe zdjęcia mam robione aparatem lustrzanka, te tutaj robione specjalnie dla Was telefonem😀
suszi8512 może nie widać na tych zdjęciach ale każdy ciągnik balastowy na sobie poza balastem ma zbiorniki z olejem hydro i gigantyczna pompę hydro
Boguslaw wiesz u mnie czasem nad gabaryty na firmie się pojawiają ale nie aż tak zaawansowane więc pewnych rzeczy się nie wie i nie widzi
Dreyse_r ale Ty masz głowę popsutą 🤣🤣🤣
Dreyse_r sztygar Bogusław 😁😁
Dreyse_r grunt to umieć się zakręcić 👍😁😉
Boguslaw co poradzisz, jak w głowie głupoty się trzymają. 😉
Dreyse_r u nas nazywa się to tzw "spruty beret" 🤣
brumiej o widzisz to prędzej, ale tam już plany są tam cała instalacja p. P. Poz f, sygnalizacja, ewakuacyjne osw i kupa mediów, monitoring nawet lądowisko helikoptera na być 🤣
Najnowsze z teraz relacja na zywo
Boguslaw Boguś Ty zmykaj spać a nie w nocnego paparazzi się bawisz 😁
Stal-Fun dla dobra forumowiczów 😀