Dreyse_r sztygar Bogusław 😁😁
brumiej o widzisz to prędzej, ale tam już plany są tam cała instalacja p. P. Poz f, sygnalizacja, ewakuacyjne osw i kupa mediów, monitoring nawet lądowisko helikoptera na być 🤣
Dreyse_r u nas nazywa się to tzw "spruty beret" 🤣
Boguslaw wiesz u mnie czasem nad gabaryty na firmie się pojawiają ale nie aż tak zaawansowane więc pewnych rzeczy się nie wie i nie widzi
Dreyse_r grunt to umieć się zakręcić 👍😁😉
Najnowsze z teraz relacja na zywo
Boguslaw Boguś Ty zmykaj spać a nie w nocnego paparazzi się bawisz 😁
Stal-Fun dla dobra forumowiczów 😀
Boguslaw To ja wiem ze chcesz najlepsze momenty wyłapać 😉
Boguslaw od 22 mogą jechac to innej możliwości nie ma 😁
Najniższy wiadukt na trasie zbierali 36cm asfaltu z drogi żeby się zmieścił
Boguslaw aż strach pomyśleć ile taka podróż kosztuje. Najlepsza była kontrola ITD. Dumni stwierdzili że wszystko w porządku. Rok czasu planowali to dziwne żeby coś było nie tak 🤣
Boguslaw ludzi tyle żebu mogło pchac 🤔😁
Dzochar91 pól Rzeszowa nie spalo 🤣
Na tą chwilę koniec, reszta będzie z miejsca składania maszyny i kolejne transporty 😀
Szanowne grono ruszył drugi transport elementów tarczy maszyny TBM, tym razem jedzie cały hydrauliczny napęd maszyny ważący ok 240ton zdjęcia już niebawem jak będzie bliżej Rzeszowa 😀
Zgodnie z obietnicą, jesteśmy na placu budowy tunelu i miejsca montazu maszyny TBM(dogadani z ochroną żeby tam wejść bo teren ogrodzony) kilkanaście zdjęć miłego oglądania, z tego miejsca maszyna ruszy drążyć tunel, miejsce początku drążenia na ostatniej fotce.
Stąd maszyna zaczyna drążyć 😀
Boguslaw taki maly tunel a chwalą się jakby co najmniej z 5 tuneli przez Alpy robili 😁😁 Ale robi wrażenie
Dzochar91 miesiąc o tych dwóch kilometrach trąbili na zakopiance to tutaj to chyba oddzielny program w TV utworzą.