ZU-Met tutaj chodziło o nosnosc mostów na A4 bo niektóre są bardzo stare, poza tym generalny wykonawca to Mostostal Warszawa i może w stolicy chcieli pokazać co to oni nie robią 😀
Boguslaw tak wiem ale taki żart z branży to dzidy np każą stara droga jeździc żeby zaoszczędzić
Boguslaw chętnie chętnie. Podobno jeden skład miał 500ton jak oni to pchnęli
suszi8512 zobacz zdjęcia dwa ciągniki go ciągną poza tym naczepy te co mają wszystkie koła skrętne mają napęd hydrauliczny samo jedzie 😀
Boguslaw wrzucaj wrzucaj a na końcu jak wierci już ten tunel 😉
Boguslaw a takie buty myślałem że same ciągniki dają radę a tu jeszcze hydromotory sa
Darko mam z Was wszystkich najblizej i samego mnie to ciekawi więc spoko ugadane jak będę to będzie kontynuacja i zdjęć i jak w całość poskładają i kolejne transporty a będzie ich do świąt jeszcze dwa też Wam pozamieszczam 😀 cieszę się że mogę się z Wami tym podzielić i że są entuzjasci tego bo obawiam się że to pierwszy i ostatni raz widzimy.
Boguslaw mówisz że jeszcze będą jechać? Z Opola? Jak tak to podjadę na s8 bo też blisko mnie jechał. Pierwszy przegapiłem.
Boguslaw A Pan Bogu Spaw, to gdzie się już tam wkręcił🤔 😉
Dreyse_r tylko jako Bromba Fotograf takie tam zboczenie 🤣
Dreyse_r no jak gdzie przecież trzeba to poskładać i pospawac co nieco
suszi8512 składane będzie tam na placu gdzie stoi ten mega dźwig zdjęcia na samym początku posta, raczej wszystko skręcane
suszi8512 na razie kręci się w pobliżu. Za dwa miesiące będzie wrzucać fotki jak pomaga kopać tunel swoją koparką. @Boguslaw wie co robi.😉
suszi8512 średnia prędkość ok 10km na godzinę .
suszi8512 tak Panie szczegółowe zdjęcia mam robione aparatem lustrzanka, te tutaj robione specjalnie dla Was telefonem😀
suszi8512 może nie widać na tych zdjęciach ale każdy ciągnik balastowy na sobie poza balastem ma zbiorniki z olejem hydro i gigantyczna pompę hydro
Boguslaw wiesz u mnie czasem nad gabaryty na firmie się pojawiają ale nie aż tak zaawansowane więc pewnych rzeczy się nie wie i nie widzi
Dreyse_r ale Ty masz głowę popsutą 🤣🤣🤣
Dreyse_r sztygar Bogusław 😁😁
Dreyse_r grunt to umieć się zakręcić 👍😁😉
Boguslaw co poradzisz, jak w głowie głupoty się trzymają. 😉
Dreyse_r u nas nazywa się to tzw "spruty beret" 🤣
brumiej o widzisz to prędzej, ale tam już plany są tam cała instalacja p. P. Poz f, sygnalizacja, ewakuacyjne osw i kupa mediów, monitoring nawet lądowisko helikoptera na być 🤣