Grzegorzbr2 spoko pomysł ale wg. Mnie wydajniej jest łupać metrowki w pionie 😉
Grzegorzbr2 Zajebista robota Grześ 💪👍
Grzegorzbr2 dobra robota. Zamiast wyrywać kawałki spod ostrza nie próbowałeś przepychać kolejnym klockiem ?
ZU-Met Próbowałem, można przepychać drugim, w planach będzie pod nożem stolik zsypowy i podajnik taśmowy który będzie transportował polubowne drzewo na przyczepę lub na pryzmę
Grzegorzbr2 no to już będzie na wypasie 👍
Grzegorzbr2 zerknij na kanał DONNDIY na YT chłopak robił wypasiona maszynę do łupania drewna od podstaw może coś podpatrzysz 😁
ZU-Met Nie wiem co chcesz od maszyny Grzegorza wszystko ci przeszkadza. Pochwal się takim projektem
Stal-Fun nic mi nie przeszkadza napisałem że maszyna super ale Grzegorz pisał o podajniku jeszcze a tam chłopak ma właśnie zrobiony.
Chiński kompresorek a przecinarka plazmowa
Grzegorzbr2 masz może walizkę gdzie była wkrętarka i zakretarka razem?
ZU-Met Miałem kilka walizek ale już sprzedane, ja używam elektronarzędzi w warsztacie więc walizki mi zbędne
Grzegorzbr2 no wiem pamiętam. Mam właśnie w dwóch walizkach a na montaże to tylko w opakowaniach wożę.
Grzegorzbr2 Poszukałem i kupiłem na allegro za 49.Z dwóch walizek zrobiła się jedna 😁
ZU-Met Czemu łapka w dół za mój komentarz 🤔
Zbiór wiśni maszyną mojego wykonania 🙂
Grzegorzbr2 oglądam wszystkie twoje filmiki i jestem pełen podziwu umiejętności i tak profesjonalnego warsztatu 👍👍👍👍
Hipcio przez przypadek już poprawiłem 😅
Dłubanina warsztatowa
ZU-Met No i git niech służą👍
Grzegorzbr2 służa dzielnie od roku ale zakretaka kupiona w wersji 0 i była w pustej dużej walizce co tylko zajmowało miejsce
Targi Kielce