Wiertło stopniowe.
Budowa i kalibracja mikrometru Noniuszowego do pomiarów wewnętrznych i zewnętrznych, kto nie co i jak to zapraszam na filmik.
Jak wykonać oprawkę narzynki..
Grzegorzbr2 ten moment gdy szybciej wykonać narzędzia we własnym warsztacie niż znaleść coś przyzwoitego w sklepie 😆
Ektronarzędzia, urządzenia, maszyny warsztatowe, po co i dlaczego? Odpowiedź w filmiku, oglądać z dźwiękiem.
Po czternastu latach bezawaryjnej pracy przecinarki G5012WA czas na zmianę, dziś dojechał większy model BS170G, mam nadzieję że rownież długo i bezawaryjnie posłuży,🙂
Grzegorzbr2 Niech służy i zarabia 👍👍👍
Grzegorzbr2 nie lepiej było wziąć tą co my ze@Stal-Fun#45860 mamy czyli bs260g?
suszi8512 Ta i tak jest na wyrost, mam drugą większą HBS 320
Grzegorzbr2 rozumiem👍
suszi8512 popatrz po filmach Grzegorza na yt. Jego warsztat to istny raj dla dużych chłopców 🙂 nie dziwię się, że @Grzegorzbr2 mówi "Warsztat drugim domem" do takiego warsztatu to chyba zawsze idzie się z przyjemnością i radością co fajnego dziś się zrobi
Podziwiam ilość pracy włożonej w warsztat oraz wielu lat przemyśleń jak to sensownie rozwiązać i ciągłego doskonalenia.
liteq potwierdzam
Kolejna maszyna wyruszyła w świat, niech słuzy Ełk i Moniaki 👍
Grzegorzbr2 bravo
Nowy nabytek zainstalowany w warsztacie.☺️
Grzegorzbr2 No i super. Niech służy i zarabia
Grzegorzbr2 cały czas myślę o jej zakupie ale opinie są różne i tak nadal zwlekam 😁😁
Hipcio nie wiem jak opinie ale byłem w cormaku i widziałem na żywo 170 i 260 są identyczne tylko rozmiar cięcia jest inny mam używam 5 rok za namową żony kupiłem 260 chociaż byłem zdecydowany na 170 bierz a nie pożałujesz
Teraz to już METCOR grupa Cormak jeśli się nie mylę 😅
Jaco Nie mylisz się.
Grzegorzbr2 jak z regulacją taśmy w tym Cormaku? Tnie równo prosto z fabryki czy trzeba się pobawić ?