Stal-Fun kat jest chyba taki sam ale nawet takie powonno sie dac naostrzyć czy to na 90 118 czy na 135.
ZU-Met Wiem że w firmie ogrodzeniowej w ktorej pracowałem te bardziej kręte wiertła ostrzyli właśnie na 130 ° i lepiej zbierały
Stal-Fun jutro Ci podeślę jak ta ostrzy zwykle i takie bardziej kręte.
A tu ostrzone małe rozmiary wierteł. Wiertełka fi 3 oraz fi 5 mm, próba ostrzenia, bez ścina i ze ścinem.
Grzegorzbr2 ładnie to ostrzy 😁 pokaż coś w skali XXL jakieś 18-20mm
Grzegorzbr2 bajeczka, teraz widać dokładnie jak wygląda 😁
Grzegorzbr2 Bardzo ładnie wygląda 👍👍👍
Grzegorzbr2 nie ma podglądu z kamerki🎥📺😉
Sorki, posty z grupy Warsztat Drugim Domem są tylko widoczne dla użytkowników tej grupy, warto dolączyć😉 https://www.facebook.com/groups/660822217412118/?ref=share_group_link
Grzegorzbr2 jestem na grupie. Mimo to tu na forum widzę informacje jak powyżej.
Odśnieżanie warsztatu nigdy nie było tak przyjemne 🙂👍☺️
Grzegorzbr2 u mnie sąsiad ma podobny quad w zimie nawet na łańcuchach i jak trochę więcej spadnie na raz lub delikatnie mokry to już nie jest to takie przyjemne i efektywne. Ale wiadomo jak do takiego puchu jak na filmiku co na grupie jest to robotę robi ...
Grzegorzbr2 I quad się przydaje 👍😉
Dzochar91 mokry śnieg jest bardzo ciezki to nic dziwnego że nie radzi sobie za dobrze 😁
Na filmiku załączony był napęd tylko na tył bo zapomniałem załączyć przedni, ale przy załączonym przednim to już idzie jak dzik w kukurydzę. Jak dosypie więcej to nagrań drugi film8zcz załączonym napędem przednim .
Kamerka bezprzewodowa C510W Zdjęcia dla porównania z oświetleniem i w całkowitej ciemności.
Grzegorzbr2 teraz będzie transmisja na żywo🙂
Dreyse_r nie podpuszczają 😉 ale fakt, fajnie byłoby live zobaczyć na Twoim YT @Grzegorzbr2
liteq to musi paletę towaru kupić i zrobić sprzedaż na live. PS moja kamera w nocy widzi na kolorowo😀
liteq Może i będzie 🙂👍