Boguslaw i mozna po sąsiadach na uslugi jeździć 😁
Boguslaw eee kto by kabel rozwijał Tylko spalinowy
Dzochar91 no też fakt ale 3/4 roboty i tak na miejscu a trochę ciszej i bardziej komfortowo.
ZU-Met Telefon mój przy nagrywaniu zawyża dzwięk, na żywo jest dużo ciszej.
Grzegorzbr2 jeszcze podajnik i najlepiej wstępna piła tak aby całą kłodę na małe szczapki gotowe do palenia pociąć i połupać
liteq Podajnik taśmowy jest
Grzegorzbr2 chodzi mi o silnik spalinowy, elektryczny zasilanie duzo bardziej komfortowe.
ZU-Met tak samo jak dawniej więcej było tzw traków elektrycznych które przyjeżdżały i robiły tarcicę koło domu, teraz jak są też spalinowe to nikt nie chce elektrycznego bo to było albo brak przewodu albo zabezpieczenie za małe albo pada itp. A przy spalinowym nie ma takich problemów jednie tak jak mówisz aspekt hałasu.
Dzochar91 no u mnie kiedyś robił taki elektryczny to nie było problemu. Z tymi koncowkami to teraz tez przewanie tylko 4 lub 5 bolcy a wcześniej to jeszcze takie płaskie były. Spalinowa to uniwersalna ustawiasz gdzie chcesz i pracujesz nawet na skraju lasu
Dojechały ,,klocki" na kolejny projekcik, jak ja kocham się nimi bawić i je układać☺️🙂👍
Grzegorzbr2 ale masz Grzegorz zabawek👍
Boguslaw Kocham te zabawki dla dużych dzieci ☺️😉
Grzegorzbr2 Bo facet to duże dziecko tylko zabawki większe i droższe 😁
Nie tylko warsztatem i pracą człowiek żyje.☺
Nie tylko warsztatem człek żyje mój wcześniejszy grubasek ☺️
Elektronarzędzie Milwaukee, kilka słów po trzech latach użytkowania. Zapraszam na filmik.
TUR do MF 145
Chińska segmentowa zaginarka do blachy
Nie tylko warsztatem i pracą człek żyje, w stajence zawitał nowy kucyk🙂 będzie zabawa👍☺️
Grzegorzbr2 kto biednemu zabroni bogato żyć 🤣🤣
Grzegorzbr2 chińczyk ??
Boguslaw jest prowident jeszcze😉