Grzegorzbr2 może tobie trafił się lepszy egzemplarz albo u mnie za szybko się podtarly te ząbki ale jak na tą cenę to nie ma co narzekać
Z tego co przeglądałem na ogłoszeniach to są podobne modele za 60zł, ja wybrałem troszkę droższy za niecałe 90zł, ale i tak wykonanie lipne.
Troszkę o mojej instalacji
Dozbrajanie Warsztatu, rodzinka zielonych się powiększa🙂
Tak było 4 lata temu.
Głowica dłutująca do frezarki
Frezarka FWC jako dłutownica.
Tokarka stołowa 360x1000
Stół podziałowy, obrotowy
Dozbrajanie warsztatu.
Grzegorzbr2 Grzegorz kiedy ty skończysz uzbrajać swój warsztat 😁 . Przestań na chwilę bo jak oglądam twój warsztat to jakoś u mnie biednie 😂.
KGgarage Bierz przykład że mnie ...🙂😉
Grzegorzbr2 biorę przykład z ciebie ale ciężko będzie cię dogonić 😂
@KGgarage #40280 bo takie przysłowie jest że bogatemu i byk ♉ się ocieli, Grześ chyba się za to nie obrazi 😀
Boguslaw jest też takie "Kto biednemu zabroni żyć bogato " 🤠😉
Boguslaw 🙂🙂..jest też przysłowie że bogatemu to i na asfalcie zboża się urodzi🙂 Choć jedno ani drugie mnie się nie tyczy bo ja biedny jak mysz kościelna...😏
Dreyse_r i takie je.....ć biedę 😁 oczywiście bez obrazy
Dzochar91 no i pogadane a Grześ szczęśliwy 😊
Boguslaw na pewno
Boguslaw tak jak każdy..🙂
Dzochar91 gdyby mieć chociaż w połowie taki warsztat jak Grzegorz... Fiu fiu to by robota szła ładnie.
liteq niema co zazdrościć. Trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Wielu już dawno spało, a Grzegorz o godzinie 12 w nocy jeszcze pracował. Na pewno tego wszystkiego niedorobił się lekko. Wszystko wygląda fajnie jak się ogląda z boku.
liteq nie mam takiego warsztatu jak Pan Grzegorz ale te maszyny co były mi potrzebne i co chciałem mieć to takie mam... (No może oprócz gilotyny ale to wkrótce 😁) Nie ma co zazdrościć trzeba patrzeć na siebie... Praca ślusarska lekka nie jest
liteq każdy od czegoś zaczynał... Powodzenia Wszystkim życzę🙂👍