MC-TECH myślę że tu chodziło o wykształcenie zawodowe które zostało zaniedbane i system oświaty był tak kierowany żeby magistrem czy inżynierem zastąpić zwykłych ludzi fizycznych a tak niestety się nie da Myśle też że nie ma co się oburzać w tej dyskusji bo po to jest forum żeby dyskutować. I uważam że przedmówcom chodziło o to że niestety nie idzi połączyć teorii z praktyka kiedyś było inaczej teraz chce się żeby komputery myślały nie patrząc na to czy w praktyce to wyjdzie. Nie trzeba się od razu obrażać ze ktoś skończył studia i jest brany za tulmana wszystko przychodzi z czasem praktyka poparta wiedzą i na odwrót 😉
ZU-Met
ZU-Met Coś tam czasam ukleję
Grzegorzbr2 🙂
brumiej czyli moje tezy się potwierdzają, bravo, "białe kaski" ja mam niebieski bo elektryk ale jest równoważny z żółtym, tak nie potrafię przeliczyć, bo mam ludzi od tego 👍💪🤣🤣
Kilka moich poprzednich projektów.
Moja ostoja relaksu☺
Idzie zima? Aku słabe i rozrusznik słabo kręci? Czas na budowę prostownika rozruchowego z funkcją ładowania, zapraszam na filmik z budowy takiego urządzenia mojego pomysłu i wykonania. 🙂
Grzegorzbr2 Dobra robota Grześ 👍👍👍
Stal-Fun Dzięki, ☺ Prostowniczek spisuje się b.d. nie jednemu sąsiadowi pomugł odpalić ciągnik rolniczy i osobówki 👍
Grzegorzbr2 I tak ma być 💪👍👍
Jak zbudowałem od podstaw maszynę rolniczą.🙂
Grzegorzbr2 to jest mega maszyna 👍💪🥇
Boguslaw Mega to może za dużo powiedziane ale napewno przyśpiesza zbiór owoców.
Grzegorzbr2 mógłbyś to opatentować
Boguslaw to nic nie da bo wystarczy zmienić niewielka część albo długość maszyny i już po patencie.
Boguslaw Kiedyś miałem takie plany ale z biegiem czasu odbiegłem o tej myśli..
Piec nadmuchowy własnego wykonania do ogrzewania warsztatu i nie tylko.
Test kolejnej przecinarki plazmowej.