brumiej jak chcesz robić ta barierkę? Na płaskowniku i poręcz z wyfrezowaym miejscu ?
brumiej gdzie gwiazda?
brumiej stojak na zeszyt Pro 🙂
brumiej każda ramkę robisz indywidualnie czy jakoś rozmierzasz żeby były jednakowe ?
brumiej nie chodziło mi o to że każdy trep jest innej długości .
brumiej idento jak u mojej córki tylko ktoś inny spawiel 🤣
brumiej trochę brakuje jeszcze zaślepki po stronie zawiasów
brumiej inny kolor pochwytu czy tylko zdjęcie przekłamuje?
brumiej wystarczy że inny producent farby i będzie widać różnicę. Malowałem słupek na 7016 w drobnej jedno i drugie cynkowane. Nie dość że struktura inna to i kolor trochę inny a różnica ok dwa miesiące to nie możliwe ze zmienił się kolor.
brumiej ok być może ten sam producent farby np.
brumiej coś takiego nie widać co innego jak bys poprawiał połówkę bramy a druga była by inna 😁
brumiej piękny rysunek 🙂 Ja tylko wymiar całkowity pisze i składam na żywca mierząc na stole 🙂
brumiej na podeście tak ale mi chodziło o schody bo jak każdy zrobisz na 20 i ta sama odległość to nie na każdym trepie będzie centralnie na środku
brumiej no tak trzeba właśnie robić żeby to wyszło dobrze.
brumiej między pierwszym a 3 trepem masz prawie dwa cm różnicy nie będzie widać ?
brumiej ok to teraz pospawać oszlifowac i do malowania 😁
brumiej czekam na zdj z real montażu
brumiej Jak kładłeś łatę na schodach to każdy stopień dotykał czubkiem do łaty? Na tym rysunku to ładnie wygląda tyko ciekawe jak w rzeczywistości skoro mówisz że stopnie nie równe. To i wysokości do trepa chyba różne 🙂
brumiej lepiej to przymierz przed malowanie bo po, będzie katastrofa. A coś mi się wydaje że któraś może być za długa któraś za krótka przez to że się nie zgrywaja stopnie.
Darko jak to się mówi: podteguje trochę🤣😁
Darko no taka barierka na trepy jest bardzo wymagająca bo każdy mm będzie widoczny a nie oszukasz bo nie ma żadnych maskownic