brumiej w zimnogiętym nie wiem czy to ładne będzie
brumiej jak żaluzja z profila to ja robiłem takie mocowanie pod kątem i montaż na nitonakrętki mi i śruby grzybkowe nierdzewne.
brumiej Tak to z tyłu wygląda ciemno jest może być niewyraźne z tyłu w poziomie jest profil w spawany prosto a przednie żaluzje go zakrywaja
Boguslaw w ceowniku takie coś się sprawdzi idealnie.
brumiej do usług jak zawsze
brumiej Zamontuj sobie suwnice
brumiej jasne częstuj się 😁
brumiej nie lepiej gdzieś wypalić profil 60x40x2 i spawać na 20?
brumiej no zamiast pchać to w ceownik wypal otwory i zrób ramę z 60x40
brumiej tak jak Zu Met pisze lepiej wypalić. Robota w tedy samą przyjemność. Robiłem taka metoda właśnie 40m ogrodzenia i nie ma nic lepszego. Spwasz tylko krótkie boki i robota idzie w oczach.
brumiej pogadaj bo i szybciej i estetyka lepsza. Ja płaciłem od ścianki 10 zł za wypalenie.
Hipcio +- 2-3 zł za otwornchyva biorą
Dzochar91 ja miałem 11 otworów na ściance pod profil 80x20 i płaciłem właśnie 10zl. Kumpel ostatnio palił na balustrady i placil chyba 12 zł od ścianki.
Hipcio to dziwnie niska cena 😁😉
brumiej wyjdzie Cię drożej bov za otwór ok 2.50 ale tniesz na pile pakiety po kilka sztuk dwa cm dłuższe i wsuwasz bez żadnego rozmierzania i ustawiania. Godzina i masz całe wypełnienie wstawione.
ZU-Met dokładnie oraz ocynk swobodnie przepływa i nie krzywi tak bardzo, oraz mniej syfu z otworów technologicznych
ZU-Met ogrodzenia malujesz strukturą?
Hipcio tak na drobna przeważnie to akurat było G905 Z brokatem.
brumiej 15 to jakas niska ta brama albo nie ma pełnego krycia.
ZU-Met nie łapie się tego bardziej brud niż gładkiej powierzchni?? Wiadomo jak na zewnątrz jest kurz, pył do tego deszcz.
brumiej Jak jesteś z lubelskiego to Ci zrobię na swojej plazmie cnc 😃