brumiej zdrowiej szybko, odnośnie okulisty ja mam stałego i za każdym razem obiecuje pani że będę okulary zakładał i nigdy słowa nie dotrzymałem a byłem u niej już że 4razy
Boguslaw najlepiej to zamiast okularów przyłbica
ZU-Met w plylbicy już nic nie widzę stary jestem już
Boguslaw ale taka normalna przezroczysta
Boguslaw pod przyłbica okulary korekcyjne normalnie wchodzą
Dzochar91 Ty ja wiem że znasz mój pesel 🤣🤣🤣
brumiej nie wiem czy nie będą parować. Szukaj czegoś z uvex może .
brumiej no 3m też bardzo dobra firma
brumiej nie wiem jak Ty ale na okularach to bym nie oszczędzał kupisz coś dobrego to posłużą dłużej
brumiej Uvex u-sonic mam takie i polecam, trochę parują jak się długo pracuje. Ale porównaj sobie możliwość uderzenia 3m do 45m/s Uvex do 120m/s. A różnica w cenie to 20 zł.
Dzochar91 można też znaleźć gdzie są wymienne szybki ochronne wtedy masz świetne okulary w cenie zwykłych.
ZU-Met no też ale okulary dotykają twarzy i po czasu od potu ta uszczelka się zaczyna się kruszyć a nie łatwo ją umyć. Chyba że ktoś chce zwykle okulary to ok ale takie co dolegaja nie będą na całe życie a bardziej na kilka miesięcy
Dzochar91 no na całe życie nie ale doskonale wiesz że jak coś kupisz dobrego to z materiałów też są dobrej jakości.
brumiej wszystko zależy jak dbasz. Jak wrzucisz do skrzyni z narzędziami to i po tygodniu będą do wyrzucenia
brumiej to jak za 60 czy 80 to na dwa miesiące nie majątek
brumiej
Dzochar91 że niby kupiłeś? 😀
Boguslaw no tak 😁 Nie dostałem od bezdomnego 😉😉
brumiej jeszcze narożnik by pasowało liznąć pilnikiem do pełni szczęścia🙂
ZU-Met dokładnie 👌