ZU-Met ja mam Boscha jednego to chujnia na resorach na okrągło coś nie polecam nikomu. Ogólnie już Makita lepsza. Ten Bosch to tylko leży ciągle uszkodzony.
Dzochar91 no widzisz a ten mój to zadowolony jestem po tym czasie nawet łożyska nie słychać
Dzochar91 Ja mam 12 letnią Makite i tylko wyłącznik poleciał po 10 latach. Nawet łożysk nie wymieniali mi bo mówią "Panie co tu wymieniać jak łożyska dobre i nie chalasuja.
ZU-Met ja mam Makite z 2012 i nic nie robiłem w przecięła kilka dobrych kilogramów,(ton)
brumiej Zmień na dysk 3 M
Stal-Fun te stare narzędzia mam wrażenie że lepsze jak to co teraz można kupić.
ZU-Met Bo taka prawda. Nawet starą używaną Hitachi drugą sztuke dokupiłem. A pierwsza tez okolo 9 lat u mnie i tylko szczotki poszly jak narazie
Stal-Fun a teraz rok i szczotki do wymiany a w bułgarskiej która jest u nas z 30 lat połowa jeszcze jest.
brumiej a co to będzie ?
brumiej i tak mi to mało mówi 😁
brumiej też balustrady dziś robię , nawet podobnie słupki kończę na 45'
ZU-Met jak można nie zabiekac do spawania 🙈
Dzochar91 a co ja to tigiem spawam. Zresztą co chcesz od tej spoiny ?
ZU-Met a te dziury z boku nie będziesz spawał?? 😀
brumiej magnesiki moje skąd masz bo mi zginęły, ale moje czerwone były chyba że przemalowales 🤣🤣
Boguslaw jak profile palone to nie ma potrzeby, resztę zaleje ocynk i proszek ladnie
Boguslaw nie po to frezuje żeby wlasnie tego nie spawać i nie potrzebnie krzywić
ZU-Met ok nie mam więcej pytań
Boguslaw jak bym nie dawał w ocynk tylko sam proszek to po pół roku by była tam rdza ale ocynk to zalewa albo obleje ewentualnie krawędzie i nie ma dostępu do tlenu i rdza się nie pojawi. Ocynkownie daje gwarancję na 15-20lat
brumiej no bywa opiłek to jeszcze nic mi kiedyś odprysk się do oka przykleił to dopiero boli panie. Zdrowia🙂