Dzochar91 Coś Ty 😁
Hipcio doświadczyłem na własnej skórze z resztą chyba pamiętacie temat na forum
Boguslaw Pamietymy 😉
Boguslaw tak ale ty byłeś tam pionkiem pracowałeś jak wół a zięć zgarniał kasę. My robimy wspólnie za tą samą kasę. Wie że jak nie zrobi to nie zarobi co innego na godzinę albo dniówkę. "Czy sie stoi czy się leży kasa się należy" 🤣
brumiej To są zdjęcia z frontu nawet śrub mocujących uchwyty napędu nie widać nie mam zdjęć z drugiej strony choć to ja ten napęd montowałem bo to u mojej córki wieczorem podeślę Ci jak wygląda druga strona
brumiej w zimnogiętym nie wiem czy to ładne będzie
brumiej jak żaluzja z profila to ja robiłem takie mocowanie pod kątem i montaż na nitonakrętki mi i śruby grzybkowe nierdzewne.
brumiej Tak to z tyłu wygląda ciemno jest może być niewyraźne z tyłu w poziomie jest profil w spawany prosto a przednie żaluzje go zakrywaja
Boguslaw w ceowniku takie coś się sprawdzi idealnie.
brumiej do usług jak zawsze
brumiej Zamontuj sobie suwnice
brumiej jasne częstuj się 😁
brumiej nie lepiej gdzieś wypalić profil 60x40x2 i spawać na 20?
brumiej no zamiast pchać to w ceownik wypal otwory i zrób ramę z 60x40
brumiej tak jak Zu Met pisze lepiej wypalić. Robota w tedy samą przyjemność. Robiłem taka metoda właśnie 40m ogrodzenia i nie ma nic lepszego. Spwasz tylko krótkie boki i robota idzie w oczach.
brumiej pogadaj bo i szybciej i estetyka lepsza. Ja płaciłem od ścianki 10 zł za wypalenie.
Hipcio +- 2-3 zł za otwornchyva biorą
Dzochar91 ja miałem 11 otworów na ściance pod profil 80x20 i płaciłem właśnie 10zl. Kumpel ostatnio palił na balustrady i placil chyba 12 zł od ścianki.
Hipcio to dziwnie niska cena 😁😉
brumiej wyjdzie Cię drożej bov za otwór ok 2.50 ale tniesz na pile pakiety po kilka sztuk dwa cm dłuższe i wsuwasz bez żadnego rozmierzania i ustawiania. Godzina i masz całe wypełnienie wstawione.
ZU-Met dokładnie oraz ocynk swobodnie przepływa i nie krzywi tak bardzo, oraz mniej syfu z otworów technologicznych
ZU-Met ogrodzenia malujesz strukturą?