Alaxa9900 to akurat moje pierwsze wykonanie jak się jeszcze uczyłem. Ale fakt wygląda średnio. Takich błędów już nie popełniam. Dzięki że zwróciłeś mi uwagę
INDUSTRIALNIE_Damian_Jarecki tak dokładnie to nawet moja garderoba. Początki bywały trudne. Ale dziś wygląda to już inaczej 👍 Człowiek po kilku godzinach spawania docenia stoły spawalnicze i ściski itd.
INDUSTRIALNIE_Damian_Jarecki ok im dłużej pracujesz przy tym będzie coraz lepiej . Też się przekonałem kiedyś że bez stołu nie ma co startować bo tylko się umęczysz i nerwy postrzepisz. Powodzenia w dalszych realizacjach.
INDUSTRIALNIE_Damian_Jarecki Ja bym usunął te zdjęcie bo uwierz mi ale klienci zwracają na takie rzeczy uwagę.
Alaxa9900 już usunąłem. Dziękuję za cenne wskazówki. Pozdrawiam 🙂
INDUSTRIALNIE_Damian_Jarecki możesz zacząć malować w drobnej strukturze wygląda też fajnie a przy okazji niweluje trochę rysy i niedoskonałości profila .
INDUSTRIALNIE_Damian_Jarecki Moje pierwsze nogi do stolika kawowego. W tamtym momencie myślałem malina lepiej nikt nie zrobi 😂😂😂 Teraz jak na to patrzę to wstyd komuś pokazywać.
ZU-Met jak oddaje profile na lakiernie proszkową to widuje to co ja robiłem na początku. 🙂
Alaxa9900 malina 😁
Alaxa9900 do tej pory na malarni widuje dużo gorsze 🙂
Alaxa9900 Przypuszczam że lamelka szlifowaleś i dołki wyszły
Stal-Fun na bank kto w pierwszych robotach słyszał o fibrach albo włosach murzyna 🤣
Stal-Fun
ZU-Met trafiliście w 10 .
Stal-Fun a czym najlepiej szlifować? Ja na początku tarczą do szlifowania potem tarczą listkową. Są lepsze materiały?
ZU-Met Dokładnie
ZU-Met włosy murzyna to ja pokazywałem przecież 🤣
Alaxa9900 na swoją obronę dzisiejsze połączenia robię takie:
Boguslaw no tak ale nie 6 czy 8 lat temu
ZU-Met bo wtedy nie było 😀
Boguslaw pewnie było ale nie tak popularne jak teraz
INDUSTRIALNIE_Damian_Jarecki Bardzo ładnie oby tak dalej. 😀😀😀😀
INDUSTRIALNIE_Damian_Jarecki tak np. fibra oraz papier na rzep do oscylacyjnej
INDUSTRIALNIE_Damian_Jarecki Ja pierwszy szlif jade fibrą p36 drugi p60 lub p80 na wolnych obrotach i ewentualnie oscylacja. Promienie i narożniki pilnikiem. Wychodzi miód malina 👍