Andrzej_eM Temat ostatnio był poruszony u mnie na grupie apropos Stalowego. Ale ratlerki w ząbek czesane od niego z grupy zrobiły g...noburze i posta usunąłem
Andrzej_eM grono stalowych nie interesuje raczej sprawy budowlane. Gdyby to jeszcze było dodatkowo ok ale nie zamiast.
Witam co tu się stanęło jak mnie nie było?
KUBATMETAL Stalowemu kanał ukradli 😉
Stal-Fun jak to mu kanał zabrali przecież ma alarm i 2 psy i zamyka na wypasiony zamek? 😉
Od zawsze narzekał na ten kanał że nie rozwija się i ciężko mu się chodzi, i ogólnie woda mu wchodzi jak deszcz pada i ogólnie jakościowo coś nie tak tam było.. Trochę będzie ciężko bez kanału kończyć tego Jeepa ale gość pracowity jest zrobi zbiorę na cement i odbuduje kanał który będzie szczelny i z dobrymi fundametami.
KUBATMETAL Dobre 🤣🤣🤣
No i mam za swoje... Po zamieszczeniu tego komentarza zostałem usunięty z grona znajomych i zablokowany na mesendżerze przez Pana K. Assmana...
Grzegorzbr2 Grzegorz nie ma czego żałować wierz mi 🙂🙂🙂
Grzegorzbr2 chłop nie przyjmuje do siebie jakiejkolwiek krytyki. To już się zaczęło, jest to początek jego końca. Chyba na siłę próbuje udowodnić sobie i innym że jest naj... . Jakiś tam sukces osiągnął, chciałby jeszcze więcej, a teraz to wszystko zaczyna się walić.
Grzegorzbr2 Czyli wychodzi na to że forum GPPH Pan Krzysztof śledzi. 😁
Dreyse_r Nie wiem co próbuje udowodnić sobie i innym ale tak jak piszesz wszystko się wali
Z ,,wielkim bólem jakoś to przetrwam moze''... Zastanawiam się nad jednym... ktoś chyba działa na dwa fronty i przekazuje mu informacje co się dzieje na tym forum bo chyba Pan Adam Assman nie jest użytkownikiem tego forum....🙄
Grzegorzbr2 Nie ma go tu jakiś czas. Poprosił o usunięcie.Ktoś mu poprostu donosi. Tzw." Konfitura ".
Ja osobiście Panu K. Assmanowi nigdy nie życzyłem źle ale jeśli się tak bardzo obraził na mnie poprzez tak żartobliwy komentarz to jego decyzja. Może to i lepiej....
Grzegorzbr2 Nikt mu źle nie życzył bo fajnie się oglądało jego filmiki na początku ale chciwy się zrobił i to go zgubiło
Stal-Fun Jak to mówią mądrzy indianie... ,,Chciwość powoduje straty bo zaślepia inne pozytywne cechy ''
Grzegorzbr2 Dobrze powiedziane krótko powiedziane 👍👍👍
Alaxa9900 ma swoje wtyczki 😀
Boguslaw i stół od GPPH jak część z nas
Boguslaw Wszedzie ma. U Grzegorza i u mnie na grupie również
Boguslaw Czy ktoś się przyzna że szpieguje?
Boguslaw Może ma konto fikcyjne.
Wiadomo, przecież forum ma ponad 2tysosob