Alaxa9900 na FB prężnie się poleca ale czy jest jakaś strona to nie mam pojęcia
ZU-Met Ciekawe skąd on bierze czas na to wszystko. Budowa, kanał na yt, do tego sklep.
Alaxa9900 pewnie wszystko kosztem snu.
ZU-Met Do czasu
Stal-Fun niech korzysta puki może.
Pewnie niebawem będą filmiki kulinarne...😉
Grzegorzbr2 typu maklowicz 🤣🤣
Chyba komuś się tematy do postów kończą 😂😂😂 aż z ciekawości szukałem tego "hejtu" ale albo miotła poszła w ruch albo jest to hejt widmo 😉
Andrzej_eM Temat ostatnio był poruszony u mnie na grupie apropos Stalowego. Ale ratlerki w ząbek czesane od niego z grupy zrobiły g...noburze i posta usunąłem
Andrzej_eM grono stalowych nie interesuje raczej sprawy budowlane. Gdyby to jeszcze było dodatkowo ok ale nie zamiast.
Witam co tu się stanęło jak mnie nie było?
KUBATMETAL Stalowemu kanał ukradli 😉
Stal-Fun jak to mu kanał zabrali przecież ma alarm i 2 psy i zamyka na wypasiony zamek? 😉
Od zawsze narzekał na ten kanał że nie rozwija się i ciężko mu się chodzi, i ogólnie woda mu wchodzi jak deszcz pada i ogólnie jakościowo coś nie tak tam było.. Trochę będzie ciężko bez kanału kończyć tego Jeepa ale gość pracowity jest zrobi zbiorę na cement i odbuduje kanał który będzie szczelny i z dobrymi fundametami.
KUBATMETAL Dobre 🤣🤣🤣
No i mam za swoje... Po zamieszczeniu tego komentarza zostałem usunięty z grona znajomych i zablokowany na mesendżerze przez Pana K. Assmana...
Grzegorzbr2 Grzegorz nie ma czego żałować wierz mi 🙂🙂🙂
Grzegorzbr2 chłop nie przyjmuje do siebie jakiejkolwiek krytyki. To już się zaczęło, jest to początek jego końca. Chyba na siłę próbuje udowodnić sobie i innym że jest naj... . Jakiś tam sukces osiągnął, chciałby jeszcze więcej, a teraz to wszystko zaczyna się walić.
Grzegorzbr2 Czyli wychodzi na to że forum GPPH Pan Krzysztof śledzi. 😁
Dreyse_r Nie wiem co próbuje udowodnić sobie i innym ale tak jak piszesz wszystko się wali
Z ,,wielkim bólem jakoś to przetrwam moze''... Zastanawiam się nad jednym... ktoś chyba działa na dwa fronty i przekazuje mu informacje co się dzieje na tym forum bo chyba Pan Adam Assman nie jest użytkownikiem tego forum....🙄
Grzegorzbr2 Nie ma go tu jakiś czas. Poprosił o usunięcie.Ktoś mu poprostu donosi. Tzw." Konfitura ".