Nie wiem co tu się porobiło 🤔 . Na tym forum jest dużo ciekawych tematów oraz osób z naszej branży moim zdaniem tym powinniśmy się interesować a nie jakimiś lajkami. Proszę was jeśli chcecie ciągnąć ten temat to otwórzcie nowa zakładkę ja jestem a polityczny 😊. Dziękuję pozdrawiam wszystkich .
Ogólnie to ciekawa akcja świąteczna, nie ma nudy, chłopaki dobrze robią, legancko tego,
Przepraszam wtrącę się do wszystkich. Taki mamy postęp techniczno technologiczny że za lajka ludzie szaleją bądź głupieją. Panowie nie mieszajcie się bez sensu z błotem, psujecie dobra zabawę i idee tego forum która miała polegać na wymianie doświadczeń rad i inspiracji a nie na wzajemnym hejtowaniu. Jednym lajki są potrzebne może dzięki nim coś sobie ułatwia kupią bo ich budżety na to nie pozwalają innym są nie potrzebne bo mają to szczęście i dobre finanse że ich stać poprostu. Proszę was nie róbcie dramy nie róbcie bajzlu. Mamy przedświąteczny czas bądźmy wyrozumiali i życzliwi. Przepraszam jesdli kogoś uraziłem. Pozdrawiam.
Jak by ktoś chciał zobaczyć gotowe klatki dla piesków to proszę. Po 10 minucie dla leniwych 😉. Pozdrawiam
KGgarage fajne zamknięcia tych klateczek. One są jakoś modułowe skręcane oczywiście klatki?
KGgarage ładnie wkomponowane. Opłacało się czekać tak długo bo efekt extra 😁
suszi8512 przez dach wkładane i skręcone razem
KGgarage ooo ciekawe rozwiązanie
Szyby już były luźne trzeba zrobić swojego w końcu 😭
KGgarage robiłeś spoterem te wgniotke i cynowales?
Boguslaw tylko cynowałem nie mam czasu na wyciąganie wgniotek 😉
KGgarage elegancka robota podziwiam
suszi8512 dzięki
KGgarage a jak dół klapy? nie wychodzą rdzawki?
liteq tam było robione kiedyś a czas mnie goni dlatego już odpuszczam żeby całą klapę malować . Potrzebuje samochód do pracy .
Wiem można było kupić nowy 😂 tylko nowe nie daje satysfakcji z wykonania.
KGgarage klasa Panie ❤️👌
KGgarage speczarki i rozciagarki jeszcze nie mam a Ty dorabiasz to jak profesor 👍szacun
KGgarage dużo było pracy z tą spęczarką by zaczęła pracować? Radzi sobie z 1/1.2? Ja trochę musiałem się namęczyć z mniejszą chińską ss-18. Obecnie kupiłbym zdecydowanie coś z większym przelotem. Polecam zrobić stojak z napędem nożnym- szybciej, lżej i dokładniej. No i masz wtedy obie ręce wolne i blachą można machać.