brumiej ja nie robię w ceowniku wcale to nie wiem ale całkowicie bym z dolnego ceownika zrezygnowal nie jest on zbędny bo i tak spawasz do boku. Ja robię w ocynk rama jest w środku ocynkowana to nawet ten deszcz co wpadnie wypłynie czysty .
brumiej no jeśli wstawisz tulejkę to tak ale samo wiercenie to kiepski pomysł
Hipcio Też myślałem kupić taki sprzęt ale na pneumatyczne. Tylko myślę żeby kupić ten dysk i przecież na frezarce trzpieniowej też pójdzie. A tyle co używam to starczy 🤣
Connor też chciałem pneumata na początku, ale jak pomyślałem o plątajacych się przewodach.. to przyszedł ten tool od milki.
liteq No mi to nie przeszkadza przy używaniu raz na dłuższy czas
Connor ja jeszcze się nie dorobiłem kompresora na tyle sensownego żeby to skutecznie ruszył.
Jedziemy z następnym zamówieniem 😁
Drzwi typu loft 😁😁
Hipcio zabezpiecz butle bo możesz sobie zrobić kuku. Co do drzwi to jedna duża szyba i ramka ?
ZU-Met tak, jedna duża szyba ,👍
Hipcio to sobie trochę ułatwiłes robotę 😁 ramka wklejana tylko czy i na sruby ?
ZU-Met ja tu tylko sprzątam inni wymyślają projekty 😁😁 Ramka skręcana oczywiście 👍
Hipcio no to dobrze że taki. Robiłem ostatnio dzrxwi tylko podwójne to 12ramek musiałem robić 😁
Udało się wyrwać w dobrych pieniądzach więc nie mogło zabraknąć do kompletu prostej szlifiereczki trzpieniowej.
Powiem wam że to tylko 12v ale mimo wszystko to robi robotę mega. Do tego wygodna bardzo w użytkowaniu.
Hipcio mam trzpieniową kątową, robi robote
Hipcio idzie ogarnąć taka promienie w narożnikach ?
ZU-Met no tam frez na 6lub 8mm wrzucisz. Lub roloca. Więc tak.
ZU-Met pewnie że idzie tylko kwestia wprawy jak ze wszystkim.
liteq no właśnie frezem to mi średnio wychodzi ale może właśnie tym rolec by fajnie szło jak nowa ostra krawędź
ZU-Met ale to polecam wtedy Ori 3m, chińskie zamienniki to mi potrafiły na samo spojrzenie się rozwalać
liteq to wiadomo że jak fibra to tylko 3m na razie jadę pilnikiem ale też powoli się przymierzam do takiej 🙂 tylko że muszę kupować komplet z bateriami bo M12 nie mam żadnej.
ZU-Met lubią dziwnie dużo prądu więc polecam 2x6 lub ew 2x4Ah jak masz ładowarkę kombi najlepiej FC to lepszy komplet zmontujesz 2 baterie i solo tool u dobrego dystrybutora 🙂 niż to połączenie z tool z ładowarką i baterią ori. chyba że zależy ci na tej śmiesznej torbie z zestawu. tą ładowarkę co oni dodają do kompletu m12 to i tak pewnie w kąt wrzucisz.