Hipcio Jak na wystawie w sklepie.
Hipcio wystawa z unimet Rzeszów 🤣🤣
Boguslaw w Unimecie mają jeszcze kilka sztuk które by mi się przydały 😁😁😁
Hipcio no to trzeba kupywac bo taniej już było teraz już tylko drożej 😂
Hipcio Ile za wszystko 😉
Stal-Fun mam nadzieję że nie nadejdzie taki czas że trzeba będzie wybierać między sprzętem a jedzeniem 🤬🤬
A jak już nadejdzie coś takiego to Panie 300 sztuka i brać 😛😛
Hipcio Ale wystawa, aż szkoda uzywać i brudzić 😃
MC-TECH dzięki. Używać się używa ale i po robocie się poczyści to i wyglądają nie styrane.
Hipcio wygląda jak w sklepie tylko ktoś naklejek z ceną nie dał🙂 chyba pora i swoje poczyscic ale jeden montaż i to samo.
Hipcio Kurde moja ścianka przesuwna jeszcze czeka na takie wyposazenie. Na razie to tylko srubki na miejscu, reszta wszystko na kupie. 😆
MC-TECH cormak jeszcze nie złożony?
Alaxa9900 Tak, wrzucie niedlugo na bloga bo swiezy zakup. Ale najpierw robie małą przerobke bo podstawa wydaje mi sie za delikatna plus chce zrobic zeby dalo sie paleciakiem podjezdzac od spodu.
ZU-Met czasem zrobią ładny ocynk. Zależy jak obcieka po wyjęciu z kadzi i też od składu stali. Kiedyś s firmie mieliśmy problem bo poodlazil z blachy ale miała za dużo magnezu jak się nie mylę.
mrowek_met jak dobrze pomyslisz i w dobrych miejscach dasz otwory to czyszczenia jest mało i jakoś wygląda. Np ja robię dużo ukrytych i spływ jak największy żeby szybko zleciało .
ZU-Met tak dokładnie. Do zimnego ocynku nie ma taskich problemów ale jest trochę mniej trwały jak na zewnatrz
mrowek_met ja do galwanicznego daje tylko jakieś małe rzeczy typu zamknięcia albo jakieś uchwyty. Całości bym się bał bo montujac na kotwe nie ma jak tego odkręcić i poprawić
Pomalutku robią się meble na Tarasik 😁😁
Hipcio robisz pod ocynk czy samo malowanie? Eleganckie 😁
Hipcio Super 💪💪💪
ZU-Met nie no pod malowanie standard 😁😁 żadnego ocunku 😛
ZU-Met gdzie pod ocynk 😁 lepiej za chwilę malować
Hipcio a te boczki takie podniesione to na drewno ?